Şimdi Ara

FM 2014 Türk Genç Yetenekler | Bildiklerimiz,keşfettiklerimizi paylaşalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
4
Favori
94.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gil Romero dıye oyuncuyu 3.5m vererek G.Saraya aldım. 1 sezon oynattım 35M'ye PSG'ye sattım.
  • Beyler pek genç değil ama Stoper veya sol bek arayan düşük bütçeli takımlara ilaç gibi gelecektir. Ekrem Ekşioğlu
  • Arkadaslar bnce ben sivassporum ve de rafik djeboour die biri her macta golu var g.bordeauxu 5 4 yendim ve de bana kaleci onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAKİP
  • Takip.
  • Takip
  • Selim Ay ve Pektemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Selim Ay ve Pektemek

Pektemek'den bi cacık olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Selim Ay ve Pektemek

Pektemek'den bi cacık olmaz.

http://www.fmgraphics.net/forum/topic/49817-kayserispor-son-%C5%9Fampiyon-chapter-3/

Milli Takımda as oynuyor bu kariyerde kariyer benim değil. Neden olmasın ki?

• Emenike ve Sow'u astronomik fiyatlara gönderdikten sonra Muhammet Demir ve Cenk Tosun'u aldım Antep'den. Yerli ve maaş bakımından sorun çıkarmayacak forvet arıyorsanız tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 7 Ocak 2014; 12:07:39 >
  • Ben şu ana kadar;

Levin Öztünalı,
    Emre Can,
    Koray Günter,
    Enes Ünal,
    Ozan Tufan,
    Sezer Özmen,
    Hakan Calganoglu

unuttuğum olabilir Sezer ve Ozan çok düşüşe geçiyor aslında pek önermem. Koray da baya iyi rotasyon oyuncusu bence 9 maçta oynattım 8'i yedek 6 gol mü ne attı
  • takip
  • Fıstık gibi 2 Türk stoper. Genç ve potansiyelli. Milli takımın değişilmezi oluyorlar.

Selim Ay , Efe Halil Özarslan

Tek geçerim
  • quote:

Fıstık gibi 2 Türk stoper. Genç ve potansiyelli. Milli takımın değişilmezi oluyorlar.

Tek geçerim

efe yi alan tek ben değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Fıstık gibi 2 Türk stoper. Genç ve potansiyelli. Milli takımın değişilmezi oluyorlar.

Tek geçerim

efe yi alan tek ben değilmişim

Dostum gerçekten bi Türk stopere göre olağanüstü bir profili var..

17 markajı vardı takıma geldiğinde şuan 18 markajı var. 240 bin €'ya almıştım sadece..

Egemen Korkmaz'ın genç profili diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

oyunu oynarken herkes güçsüz takım mı alıyor? bi tek benmiyim manchester city ile oyuna başlayan?

Hocam cityle oyunun ne zevki kalırki adamların ölüsü dahi şampiyonluğa oynuyor

:) yok değiştirdim sonra. fethiyespor la devam ediyorum. türkiye şampiyonu yaptım. bi ara eskişehirspora geçtim ve şampiyonlar ligi şampiyonu yaptım(barcelona ile final maçım varki ben 6 şut çekmişim, barcelona 32-33 falandı. ama 3-1 yendim.. bilgisayar torpil geçti galiba bana :D )
  • güncel tutalım.
  • Ertuğrul Ersoy, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Koray Günter defansta en hızlı gelişenler.

Tolga Ciğerci, Jem Karacan ve Özkan Yıldırım orta sahadaki en verimli oyuncular. Mehmet Ekici de fena değil.

Forvet ise Enes Ünal ve Muhammet Demir.
  • fatih turan vardı bide nac breda da sağ bek alayım dedim 9 M € istediler
  • Atilla Turan'a bakın bir. Sol bek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.