Şimdi Ara

FM 2014'ün en iyi taktiği! | WonderTac 4-1-2-2-1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
33.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Karşıyaka ile oynadığım için sağ açık sol açık almam lazım bu taktiği uygulamak için
  • bursa sporda denedim. ilksene ligde şampiyon oldum. hemde son hafta gs rakibine yenildi. ben yendim. avrupa kupasinda gruplar dan ciktim sansima yanlis hatirlamiyorsam monaco geldi elendim. kara ve caneri almistim caner dokturdu. mustafa pektemek i kiraladim. kupada kayseriye yenildim.

ikinci sene batallayi sattim taye taiwoyu sattim kiraliklar gitti. para geldi mehmet ekiciyi aldim. emre colagi kiraladim. sinan bolati aldim freyi sattim colini sattim Pinto yu sattim sozlesmesiten turkleri topladim erkan zengin bunlardan biri. ademi ve batusyidi Heralde boyle birini aldim.defansa genc yetenek baba rahvan i aldim. sampiyonlar ligine gittim. sezon acilisinda kayseriye yine yenildim super kupa gitti. sl de bayern juve ve city geldi. ilk bas juve ve bayer den 6 yedim 3 attim. juveyle evde berabere kaldim deplasmanda yendim. city le berabere kaldim ve evde bayern i yendim. uefa ya gittik. uefada yine monaco ya elendim. ligde kotu gittim. sonra pinto yu 5 satmistim 8 e geri aldim. ve sozlesmesi biten 9 futbolcu ile sozlesme imzaladim tosic wijnaldum gibi. batushyi yi sattim.ikinci yari ligde toplasakta beni seneye kuracagim kadro heyecanlandirdi. ligde 3. oldum. bes yabanci kurali vurdu baya. caner sakatlandi 3 4 ay yoktu. fener ve bjlk son hafta kapistilar bjk sampiyon oldu. feneri avrupaya almadilar şampiyolar ligine gittim. doshevi diye birini almistim patladi 15 gol 20 asistle.

3. sene basladi. takima gelen para ile aykut demiri aldim. dosheviyi sattim. mehmet ekiciyi sattim. baba rahman ve belusi yi satacaktim geri vazgectim. cenk gonen ialdim belese sinanin yedegi. kadro
    sinan
    sener-serdar aziz-aykut demir-rahman baba
    kara
    winaljdum-belushi- emre colak- tosic
    pinto

ligde beste bes yaptim. sl de elemede dortmund geldi iki mactada birer gol yedim elendim. uefada monaco leverkusen ve wienli gruba dustum. ilk mac monaco ya yine yenildim. wien i deplasmanda 7-1 yendim.

hep bu taktigi kullandim. iyi busene bakalim. enes unal 3 senedir kirada 10 15 arasi gol atiyor. suan italyada sampdoria da. seneye pintonun yerine koyacam. onu bekliyorum. ademi var oda kirada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürümün 14.3.1 mi kardeş ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrıunlu -- 1 Temmuz 2014; 20:22:59 >
  • Senelerdir ben bu taktiği kullanırım zaten. Bu taktikte DMC dediğimiz defansif orta sahanın çok büyük önemi vardır.
  • bu taktikle pes'te ve fm'de sov yapıyorum bende :D
  • valla bayerni taktiksiz bile şampiyon yapıyorlar
  • Bu taktik le başaralı olamadım ... Oyunda Son sürum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.