Bildirim
FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Umarım şl de başarılı olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara transfer hareketli geçmedi.
- 2 genç oyuncumu kilit oyuncu durumuyla kiraya verdim.
- Kiralık kadromda olan Türk statüsünde oynayan Chris David'in sözleşmesi sezon sonu biteceğinden kendisiyle bedavaya anlaşma imzaladım.
Bir yandan teklifler gelmeye devam ediyor.
İsmail Kartal canımı sıkmaya başladı artık
Türkiye Kupasına çok önem vermiyorum maçlara yedek ve genç takımla çıkıyorum. Şu an çeyrek finaldeyiz rakip Rize, ilk maçı rahat geçtik.
Takım ligde gayet başarılı durumda,iyi top oynuyoruz.
Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta deplasmanda Porto ile karşılaştık. İstediğimiz sonucu aldık.
Avrupa Ligindeki temsilcilerimiz Gs-Bjk ilk maçlarında hayal kırıklığı yarattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 19:55:07 >
-
Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu Kadıköyde darma duman ettik.
Çeyrek finalde rakip Barcelona
İlk maç Camp Nou'da elimizden geleni yaptık, ancak 2-1 mağlup ayrıldık yinede ümidimiz vardı,inanıyorduk.
2.maçta oyuncularım çok güzel mücadele etti ama rakipte çok acayip hücumcular var. Messi öyle bir gol attıki peeeh...
17 yaşındaki Muharrem'i Terim nasıl milli takıma kazandırmaz aklım almıyor, al hazırlık maçında falan oynat. gitti adam, ben bulayım yetiştireyim İsviçre oynatsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 22:23:40 >
-
- 2015/2016 sezonunu Türkiye'de çift kupa ile kapattık.
- Ligde 100 golü 1 golle kaçırdık.
- Şampiyonlar Liginde Barcayla kafa kafaya oynadık deplasman golü kuralıyla çeyrek finalde turnuvaya veda ettik.
- Bolca Avrupadan çeşitli klüplerden menajerlik teklifleri aldık, tabiiki reddetdik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 29 Ocak 2015; 1:06:05 >
-
2016/2017 Sezonu
- Çok sağlam klüplerden menajerlik teklifleri geldi(city,arsenal,united) görüşmelere katıldım. FB yönetimi devreye girdi ve isteklerime tamam dedi
- Gençlerbirliği pilot klubümüz oldu ve bütçem biraz genişledi.
- Correa'nın kiralık sözleşmesi bitti. A.Madrid çok para istedi, vermedim.
- Nathan'ı 6m peşin 9m 48 taksit + gol ve ligde oynayacağı maç sayısıyla oluşacak ek ödemelerle 19,5m euroya takıma kazandırdık.
- Ozan Tufan'ı 2 yıllığına sadece maaşını ödeyerek(yıllık 350.000) kiraladık.
- Chris David bedelsiz olarak alındı.
- Genç oyunculara yatırımım sürüyor.
- Salih Sivas'a genç oyuncularımın çoğu pilot klubümüz olan G.Birliğine gitti.
- Bu sene 3 kulvarda yarışacak kadromuz
- Türk Milli Takımından Terim kovuldu. İlgilendiğimi açıkladım, sonuç
Sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor, siz kaybettiniz.
FB kariyeri olarak başladım ama ŞL'yi kazanıp Premier Lig'e girişeyim diyorum. Zaman ne gösterir neye karar veririm bilmiyorum henüz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 29 Ocak 2015; 1:19:29 >
-
Sen yama yayıp geliştirsen de kafa yapısı değişmedikçe Türk futbolu adam olmaz :D Fenerbahçe'de baya başarılı olmuşsun, 1 sezon daha oynayıp Premier Lig'den baş altı bir takım almanı tavsiye ederim ( Everton, Tottenham gibi ) -
Kariyer çok güzel hocam. Bayağı başarı yakaladın tebrik ederim. -
Tebrikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X