Şimdi Ara

FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • - Şampiyonlar Liginde zor denebilecek bir gruba düştük.
    - Valencia - Schalke - Monaco
    - Diğer takımlara çektiğim ayar işe yaramaya başladı. Gs ve Bjk sağlam kadrolar oluşturdu. Akhisar Kurt Zouma'yı kiraladı. Transferlerine baktım bayaa iyi.
    - Avrupa Liginde Eskişehir-BJK-GS yer alıyor. valla bjk ile gs'den sağlam performans bekliyorum. Ülke puanının artması önemli.

Araya iliştireyim, İsmailcim hiç böyle birşey beklemezdim senden kıskananlar çatlasın...
     FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

Yıllar sonra şampiyonlar ligindeydik ilk maç kadıköyde Valencia ile.

Taraftarlar çıldırmışcasına destekliyor ama gaza gelmiyoruz kontrollü sabırlı bir oyun oynuyoruz. Maç genelde ortada geçiyor, ufak değişikliklerle maça etki etmeye çalışıyoruz. Hakem saatine bakıyor derken sahneye Bilal çıkıyor ve 90+3 GOOOOOOLLL!!!! tribünler ve tv önündeki taraftarlar çıldırıyor. sigarayla kendimi yakıyordum nerdeyse şahane bir zafer. çok özlemişiz sayın seyirciler...

Ligde 5te 5 yapan bjk ile deplasmana geldik. Söylediğim gibi önceden çektiğim ayar yavaştan kendisini gösteriyor. Bjk başarılı bir kadro oluşturmuş.

Veli anlamsız sertliği sonucu kırmızı kartla atılıyor tam taktiği değiştirecem Töre spektaküler bir gol atıyor. Ama duran top taktiğim işe yarıyor ve otoriter defansım Balanta iki tane birden atıyor galip geliyoruz. Ama caneri 1 ay fierro'yu 2 hafta kaybediyoruz. Sıradaki maç deplasmanda Schalke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 13:03:54 >

• Şampiyonlar Liginde zorlu maçlardan sonra lider olarak gruptan çıktık, sonuncu monaco ile 3 puan fark vardı, acaip gruptu hakikaten.Şimdi rakip Porto

Avrupa Liginde temsilcilerimizden GS ve BJK gruplarından çıktı.

Türkiye Kupasında Tepecikspor maçına 16-17 yaşındaki genç oyuncularımla çıktım, müthiş performans sergilediler. Sezon sonu kiralık yollayacağım. Özellikle Muharrem ile Gürkan'dan çok ümitliyim. Böyle regenleri araştırıp geliştirmek as takım seviyesine ulaştırmak çok hoşuma giden bir durum.
     FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

Lig oldukça çekişmeli Gs ile deplasmana çıktım 10 numara maç oldu.
     FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

Bu arada birde teklif geldi evertondan ama tabii reddettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 15:43:02 >

• Umarım şl de başarılı olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara transfer hareketli geçmedi.
    - 2 genç oyuncumu kilit oyuncu durumuyla kiraya verdim.
    - Kiralık kadromda olan Türk statüsünde oynayan Chris David'in sözleşmesi sezon sonu biteceğinden kendisiyle bedavaya anlaşma imzaladım.

Bir yandan teklifler gelmeye devam ediyor.
     FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim  FM 2015 Fenerbahçe Kariyerim

İsmail Kartal canımı sıkmaya başladı artık

Türkiye Kupasına çok önem vermiyorum maçlara yedek ve genç takımla çıkıyorum. Şu an çeyrek finaldeyiz rakip Rize, ilk maçı rahat geçtik.

Takım ligde gayet başarılı durumda,iyi top oynuyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta deplasmanda Porto ile karşılaştık. İstediğimiz sonucu aldık.

Avrupa Ligindeki temsilcilerimiz Gs-Bjk ilk maçlarında hayal kırıklığı yarattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 19:55:07 >

• Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu Kadıköyde darma duman ettik.

Çeyrek finalde rakip Barcelona

İlk maç Camp Nou'da elimizden geleni yaptık, ancak 2-1 mağlup ayrıldık yinede ümidimiz vardı,inanıyorduk.

2.maçta oyuncularım çok güzel mücadele etti ama rakipte çok acayip hücumcular var. Messi öyle bir gol attıki peeeh...

17 yaşındaki Muharrem'i Terim nasıl milli takıma kazandırmaz aklım almıyor, al hazırlık maçında falan oynat. gitti adam, ben bulayım yetiştireyim İsviçre oynatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 28 Ocak 2015; 22:23:40 >

• - 2015/2016 sezonunu Türkiye'de çift kupa ile kapattık.
    - Ligde 100 golü 1 golle kaçırdık.
    - Şampiyonlar Liginde Barcayla kafa kafaya oynadık deplasman golü kuralıyla çeyrek finalde turnuvaya veda ettik.
    - Bolca Avrupadan çeşitli klüplerden menajerlik teklifleri aldık, tabiiki reddetdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 29 Ocak 2015; 1:06:05 >

• 2016/2017 Sezonu

- Çok sağlam klüplerden menajerlik teklifleri geldi(city,arsenal,united) görüşmelere katıldım. FB yönetimi devreye girdi ve isteklerime tamam dedi
    - Gençlerbirliği pilot klubümüz oldu ve bütçem biraz genişledi.

- Correa'nın kiralık sözleşmesi bitti. A.Madrid çok para istedi, vermedim.
    - Nathan'ı 6m peşin 9m 48 taksit + gol ve ligde oynayacağı maç sayısıyla oluşacak ek ödemelerle 19,5m euroya takıma kazandırdık.
    - Ozan Tufan'ı 2 yıllığına sadece maaşını ödeyerek(yıllık 350.000) kiraladık.
    - Chris David bedelsiz olarak alındı.
    - Genç oyunculara yatırımım sürüyor.
    - Salih Sivas'a genç oyuncularımın çoğu pilot klubümüz olan G.Birliğine gitti.

- Bu sene 3 kulvarda yarışacak kadromuz

- Türk Milli Takımından Terim kovuldu. İlgilendiğimi açıkladım, sonuç

Sonra Türk Futbolu neden gelişmiyor, siz kaybettiniz.

FB kariyeri olarak başladım ama ŞL'yi kazanıp Premier Lig'e girişeyim diyorum. Zaman ne gösterir neye karar veririm bilmiyorum henüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile22 -- 29 Ocak 2015; 1:19:29 >

• Sen yama yayıp geliştirsen de kafa yapısı değişmedikçe Türk futbolu adam olmaz :D Fenerbahçe'de baya başarılı olmuşsun, 1 sezon daha oynayıp Premier Lig'den baş altı bir takım almanı tavsiye ederim ( Everton, Tottenham gibi )
  • Kariyer çok güzel hocam. Bayağı başarı yakaladın tebrik ederim.
  • Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.