Bildirim
FM 2015 Taktik Rehberi (Az yiyin, çok atın) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
peki hocam ileride 4-2-3-1e geçince dar alanda mı yoksa geniş alanda mı oynamalıyız? -
quote:
Orijinalden alıntı: at bükücü
peki hocam ileride 4-2-3-1e geçince dar alanda mı yoksa geniş alanda mı oynamalıyız?
4-2-3-1 de ileride zaten daha kalabalık olacağımız için Geniş alanda oynamak benim tercihim.. -
Dostum eline sağlık çok güzel olmuş..
Bu arada simulasyon moduyla oynuyorsunuz değil mi? Çünkü bireysel taktik konuşma vs diğer modda yapılamıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: UltraFast
Dostum eline sağlık çok güzel olmuş..
Bu arada simulasyon moduyla oynuyorsunuz değil mi? Çünkü bireysel taktik konuşma vs diğer modda yapılamıyor..
Aynen öyle hocam.. Teşekkürler ayrıca.. -
tesekurler -
Hocam bu taktiği FM15'de kullanmıştım acaip başarılı bir taktikti çok iyi şeyler yaptıgımı hatırlıyorum.
Daha sonra FM16 çıktı tabi , kendime bir taktik oluşturdum mükemmel bir derecede oynuyorum, bayern ile namaglup ve şampiyonlar ligi aldım..
Ama kariyerime galatasaray ile devam etmeye basladım, kendı oluşturdugum taktik lig'^de süper etkili hala devam ediyor kadro cok dandik ve genc oyuncularla dolu diyebilirim. Yalnız birşey var ki avrupada sıfır çektim diyebilirim felaket goller yedim... yani avrupada başarısız oldum. bu yüzden sizin taktiği denicem.
Bu taktiği şimdi FM16'ya uyarladım Şampiyonlar liginde bu taktiği denemeyi dusunuyorum özellikle deplasmanlarda , bakalım FM15 gibi etki yaratabilecek mi sonucu yazarım buraya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 6 Aralık 2015; 14:21:19 > -
Merakla bekliyorum -
Güzel taktik teşekkürler. -
Hocam ben Galatasaray'la hep 4-2-3-1 oynuyorum ve Sniejder'i oyun kurucu amc oynatıyorum. Acaba 4-2-3-1'e göre takım talimatları konusunda yardımcı olabilir misin? -
bence hangi takımdaysan farketmez kendi düşüncem orta sahayı kalabalık tutup topa sahip olmak en mantıklısı topun her zaman sende olması garanti ve ayağa paslar rakibi yorar mesela tiki taka diyorlar galiba o tarz bunaltıcı pas trafiği ile rakip mutlaka defansından boşluk verecektir. hızlı bir forvet ve bitiriciliği yüksek bi forvet ise forvetiniz çok iyi iş yapar . sistem olarak 4-5-1 i kastediyorum veya 4-2-3-1 de olabilir ama önemli olan rakibi bunaltmak. bunaltmaktan kastim pas trafiği , topla oynama ne kdar çok sende olursa bi o kadar rakip yorulur ve açık verir. takımınızın o açıklardan iyi yararlanması lazım :) -
Size gs veya fb de dünya klubu olma taktiği:
Balanta,Humam Tariq,Pavel Savitsky,Marco Asensio,Pjaca,Horta,Nathan
Bu oyunculari mutlaka almaya calisin savitsky ucuza kapabilirsiniz. Balanta 6-9milyon€ zaten direkt kadroya giriyor 2-3sezon oynatin rm,city 30-35 vermeyi kabul ediyor.
Daha sonra bu oyunculari 25-35m den elden cikarin bayag saglam butceniz oluyor 4-5. senenizde arjertin ve brezilya ya scout yollayin 2yildizli ca 4yildizli pa olarak arama yaptirin 2yildizli olsunki direkt kadroya sokabilin zaten banko oynatirsaniz o regenler 3yildiz-3,5yildiz oluyor.
Fm15teki
Gs'deki wonderkidler semih kaya,koray gunter,bruma,telles
bu oyuncular 15-20milyon€ dan gidiyor 3.sezonda
Surekli tesisleri gelistirin antrenor kadronuz genis olsun her antrenman kalitesi 4-4,5 yildizda tutun zaten gs fb ye ilk sezon bile bu seviyede antrenorler gelmeyi kabul ediyor.
Ayrica altyapilarida iyi sayilir ben hic gelistirme yapmadan ilk sezon gsye 150 pa li regen geldi altyapiya biraz sans isi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam hortlatıyorum kusura bakmayın ama linki yenileyebilir misiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X