Şimdi Ara

FM 2015 [YABANCI SINIRLAMASI KALDIRMA AYRICALIĞI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler FM 15 Classic Mod'da Fenerbahçe ile ligi maçları bile izlemeden otomatik oynatarak malümunuz... (RAHAT) bi biçimde nağmalüp şampiyon olarak bitirmiş bulundum ilk sezonu.
    Neticesinde SpaceBAR tuşuna basıp hakkımda atılan manşetleri grurla okurkene bir şey gördüm!

Lig'i NAĞMALUP bitirdiğim için YABANCI SINIRLAMASI KALDIRMA AYRICALIĞI kazanmışım. Yeni sezona başladım fakat lig maçlarında hala kadromda 5 yabancı oyuncu bulundurabiliyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Bu sınır kaldırma olayını nasıl aktif edeceğiz????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzCANLI -- 16 Aralık 2014; 12:20:46 >

• muhtemelen çeviri hatasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem otomatik oynattınız hem de gurur duydunuz. :) Bravo valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Hem otomatik oynattınız hem de gurur duydunuz. :) Bravo valla.

- kardeş oyuncu değişikliği sakatlıklar ve yorgunluk artışı olmadığı müddetçe yapılmayan ve tamamen taktiğini dizilimini senin belirleyebileceğin durum o. Yani ben sadece SpaceBAR kullanmadım oyunu oynarken.
    - kaldı ki öyle oynadım kaldı ki grur da duydum ne var bunda ? netice itibariyle bu bi oyun ve classic moda gir oyunun dışında olan bir şey değildi bu, oyuna dahil olan bir şeydi maçı hızlı geç seçeneği.
    - ana konu benim hızlı modda oynamam değil yukarda belirttiğim durum olacaktı. ayrıntıda saklanıyosun kafanı başka şeylere yor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.