Şimdi Ara

FM Genie Scout %90 Türkçe(The BEST!!!!-piyasadaki en iyi türkçe scout')

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FM Genie Scout %90 Türkçe(The BEST!!!!-piyasadaki en iyi türkçe scout')

Genç yetenekleri keşfedip, geliştirip satmaktan çoğumuz mutlu oluruz. Oyun içinde bir oyuncuyu belki 3 yılda farkederken Genie Scout sayesinde 15 dk da farkediyorsunuz ama İngilizce olan bu programı çoğu kişi kullanamıyordu. Ama FMK yardımınıza yetişti.

Piyasada birçok böyle yama dolaşıyor (Genie Scout Türkçe) ama en düzgün olarak çevrilmiş olanı sadece FMK'da!!!

1 saatlik çalışmanın sonucunda yapılmıştır. Tadını çıkarın.

Özellikler

- FM Genie Scout'ta ki bütün yerler Türkçeleştirildi.
    - MANTIKLI Çeviriler yapıldı, yani stamina'ya sözlükte yazdığı gibi kuvvet denmedi!. Oyun içerisindeki anlamı kullanıldı.
    - Paket denenmiş ve hiç bir sorun çıkartmamaktadır.

Peki Bu Yama Nasıl Kurulur ?

Rarlı dosya içerisinden çıkan dosyayı;

Genie Scout programının içindeki [B]Languages[/B] klasörünün içine atınız. Programa girdiğiniz zaman [B]Ayarlar[/B] sekmesinden Türkce'yi seçiniz.

Genie Scout Türkçe'de Katkısı Bulanan Kimler ?

-Taylan Özgür Topçuoğlu

Yasal Sorumluluklar Nelerdir? -

Bu paket diğer yaklaşık 1 gün sürelik bir zaman diliminde hazırlanmıştır. Cümleler ve kelimeler özenle seçilmiştir. Paketin herhangi bir şekilde değiştirilmesi, dosyanın editlenmesi ve farklı amaçlarda kullanılması yasaktır.

Eğlence amaçlı yapılan bu paketin herhangi bir şekilde para ile satıldığını görürseniz [B]taylantopcuoglu2005[at]hotmail.com [/B]adresine bildirmeniz rica olunur.

Bu dosya FMKeyfi.com yapımıdır.Yapımcı hakları tamamen saklıdır.İzinsiz yayınlanamaz.

Şifre:www.fmkeyfi.com

Download

İyi Oyunlar

• ben forumada kaydoldum ama bu programı kurduktan snra search yapamıyorum basamıyorum oraya..ve antrenman schedules var ya 2 tane koymuşsun siteye orada da neleri download edeceğiz dosyaları göremedim
  • direk bu foruma idirme linki verilse daha iyi olmazmı?
  • hayır :D dier arkadaşım senin sorunun cevabını forudma yazdım
  • İzlemediğiniz ancak çok güzel olduğunu duyduğunuz bir filmin sonunu dallama bir arkadaşınızdan duyarsınız ya...
    İşte bu program o dallama arkadaş...
    Sonradan olacakları bilerek bu oyunu oynamak inanın oyundan alacağınız zevki fazlasıyla ortadan kaldıracaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.