Şimdi Ara

Fm oynamak istiyorum ama ingilizcem sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükledim, %25 olan türkçe yamayı yaptım ama hiç zevk alamadım.. sizce fmgrapichs in yaptığı türkçe yamayı mı bekleyeyim, yoksa anlayacak kadar bir türkçe yama var mı?

• Bende de ingilizce berbat ama oynaya oynaya ögrenebiliyorsun
  • Türkçe yama illa çıkacak diyorlar ama ne zaman çıkar belli değil. Hiç ingilizcen yoksa sıkıntı olur tabiki ama yinede toplantılara falan asistanını yollarsın, transfer yapmak içinde pek ingilizceye gerek yok aslında. yani oyunu ayrıntılı bi şekilde oynayamazsın tabi ama yinede dene derim
  • Hocam once belli baslari seyleri,
    Fixtures
    Squad
    Reserves, gibi
    bir kagida not et.Baka baka oynarsin Ayrintilari da oyun sirasinda sozluk kullanmani tavsiye ederim.

Yama yukleme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Hocam once belli baslari seyleri,
    Fixtures
    Squad
    Reserves, gibi
    bir kagida not et.Baka baka oynarsin Ayrintilari da oyun sirasinda sozluk kullanmani tavsiye ederim.

Yama yukleme derim

Yamayı niye yükleme dedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Hocam once belli baslari seyleri,
    Fixtures
    Squad
    Reserves, gibi

Yama yukleme derim

Yamayı niye yükleme dedin ?

Az buz da olsa Ingilizce ogrensin diye.
  • Bende türkçe yama yüklü ama ingilizce şart oluyor. Mesela oyuncunun moralleri düşük konuşup moral yükseltmek lazım ama konuşmalar ingilizce
  • daha önceki serileri oynadıysan sıkıntı yaşamzsın,ayrıca artık yamalar var oyunun bir zorluğu yok.
  • bende oyunu yükledim herşey hazır full türkçe yamayı bekliyorum %87 durumunda şuan bu hızla en geç 2,3 hafta içinde hazır olur sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.