Slm arkadaşlar. Arabamda şu an pıonner kaset çalar kullanıyorum. Kaset çalarımda mp3 dinlemek için fm tarnsfer almak istiyorum. Bana kaliteli sesi verebilecek bir fm taransfer önenirseniz sevinirim. Aynı zamanda dijital kaseti bir mp3-mp4'e bağlayıpta bu ihtiyacımı gideririm. Sizce fm taransferle mi dijital kasetle mi daha kaliteli müzik dinlerim. Teşekkürler.
fm tarnsmitter boşuna alma ses kalitesi oldukça kötü. Ben 55 ytl verim piranhanın 4 gb olanını aldım ama verem etti beni sesi baya bi kötü ve kullanışsız kumandasını gözüne sokman gerekiyo görmesi için. Bende sonunda kızıp gidip pionerr deh 3900 aldım şimdi aslanlar gibi müzik dinliyorum. Kasetlerden haberim yok hiç kullanmadım umarım yardımcı olabilmişimdir bence 50 ytl verip transmitter alacağına 200 ytl verir iyi bi teyp alırım.
quote:
Orjinalden alıntı: b.bedrettin
Slm arkadaşlar. Arabamda şu an pıonner kaset çalar kullanıyorum. Kaset çalarımda mp3 dinlemek için fm tarnsfer almak istiyorum. Bana kaliteli sesi verebilecek bir fm taransfer önenirseniz sevinirim. Aynı zamanda dijital kaseti bir mp3-mp4'e bağlayıpta bu ihtiyacımı gideririm. Sizce fm taransferle mi dijital kasetle mi daha kaliteli müzik dinlerim. Teşekkürler.
Benim görüşüm iyi bir teyp almanızdan yana olacaktır. Eğer bütçeniz müsade etmiyorsa kaset adaptör daha iyi çalışacaktır. Burda reklamı yapılan forex fm trasmister çok abartılmış bir üründür. Ona bakıp aldanma sakın. Kaset adaptör şu anda daha iyi olacaktır...
bence de kaset aaptörü. fm transmitter ile alınamayan baslar 5 liralık kaset ile alınabiliyor. 2 tane fm transmitter denedim. o derinden gelen uğultu baş ağrıtıyor. sesi açamıyorsunuz.
kaset adaptörü alın bir de 30 liralık mp3 player. şarjlı pil ile kullanırsınız. az çok tatmin edecek daha temiz bir ses alırsınız.
en temizi de 200 liraya pioneer tabiki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme