orjinal fm 2013 oyunum var. fm 2014 online oyuna katılabilir miyim ? 1 adet orjinal oyunla kaç kişi online oynayabilir? son olarak orjinal olmayan oyunla online oynanmaz heralde :)
İlginiz için teşekkürler
1-Katılamazsın. 2-Sadece bir kişi. 3-Oynayamazsın :=)
indirime giriyor o zaman alırsın oynarsın. Çok makul fiyata hemde.
DeLakiss
kullanıcısına yanıt
4 arkadaş 4 büyüklerle lig yapalım diyoruz. Şu anda 49 tl fm 2014 . fm 2013 de 44 tl indirim sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: ynk
4 arkadaş 4 büyüklerle lig yapalım diyoruz. Şu anda 49 tl fm 2014 . fm 2013 de 44 tl indirim sanmam
10 dolara düşer yakında o zaman alırsınız.
4-5 arkadaş oynamak çok zevkli akşam işten evi geçince başlarız 9 da gece 2lere 3lere kadar devam ediyoruz.
Alt lig takımlarıyla oynuyoruz 5.Sezondayız hala Premier lige çıkamadık düşme hattından kurtulmaya oynuyoruz :)
Fm Classic Mode ve İngiltere Alt ligindeki takımlarla oynamak cidden çok zor oyunda uzmanlaşmak gerek.
ver 50 tl al 5 taksit yaparsın 10 lira 10 lira inan değer verdiğin paraya
EmAySiks
kullanıcısına yanıt
oyunu cm 03-04 den beri oynuyorum. gecen sezon 2013 sırf türkce diye orjinal aldım yama bekleme derdi kalmadı . ben almaya alacam da arkadaşları ikna edemiyorum :).
ynk
kullanıcısına yanıt
Arkadaşlar hiç online oynamadık. online nasıl oluyor?. mesela 4 kişi oynuyoruz bir kişi oyuna giremezse oyun fikstür ilerliyor mu ?. ilerliyorsa oyuna girmeyen kişinin takımı ne hale gelir ? transfer teklifi gelirse yönetim satar mı
walla bende hiç oynamadım ama yalan yok hiçde oynamayı denemedim
quote:
Orijinalden alıntı: ynk
Arkadaşlar hiç online oynamadık. online nasıl oluyor?. mesela 4 kişi oynuyoruz bir kişi oyuna giremezse oyun fikstür ilerliyor mu ?. ilerliyorsa oyuna girmeyen kişinin takımı ne hale gelir ? transfer teklifi gelirse yönetim satar mı
Oyun ilerliyor eski taktikle cpu yönetiyor takımı....Kötü giderse takım o yokken başında kovulabilir.
Sıkıntı yok Ana kurucu kimse olmadan da oyunu devam ettiriyor.
Classic Mode oynuyoruz biz biraz hızlı ama zor ya.
4 kişiyiz.
Hala Championshipteyim her sene küme düşmeme mücadelesi veriyorum Leyton Orient'le ben anlamadım bu işi ya.
DeLakiss
kullanıcısına yanıt
Classic Mode da da yavaş mı ilerliyor oyun ?
quote:
Orijinalden alıntı: EmAySiks
Classic Mode da da yavaş mı ilerliyor oyun ?
Aslında 2-3 kişi hızlı 4 kişi felan olunca oyun donuyordu ufaktan, Sega'ya mesaj attım. Port açmamı söylediler açtım bakalım neler olacak ama arkadaşlarla denk gelmek lazım.
İngiltere Lig 1 den başladık 2 senede Championshipe çıktı.
5 senedir de küme düşmeme uğraşı veriyoruz.
Küçük takımlarla oynamak zor maaş ve transfer bütçeleri az, umudumuz gençler ve bir Klopp olmak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme