Şimdi Ara

FMciler!!!!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam dostum olayı uzatmaya gerek yok ne sen benim düşüncelerimi yazılarla değiştirebilirsin ne de ben senin düşüncelerini değiştirebilirim : dediğim gibi sen normal olmayan (extreme) şeylerden bahsettiğin için bende kendi düşüncemi belirttim ( yalancı demek istemedim ama öle anladıysanda özür dilemesini de bilirim..) ama bari böyle oyunun rekorlarıyla ilgili bişey yazıyosun onun yanına ekran görüntüsünü koysaydında herkes 'way be hella olsun' deseydi. bu topice girdiğimde ilk 6-7 msj harbi güzel yararlı şeylerdenden bahsediyodu sonra ne olduysa bi anda herkes ( bak sadece sen demiyorum) ben şu başarıları elde ettim , yok şu kadar attım , şukadar yedim muhabbetine döndü konu.. yani demek istediğim fm oynayan insanlara yardımcı olacak şeyler yazalım buraya , yoksa gerisi yalan olur unutulur...
    ''bildiğiniz taktikleri antremanları oyuncuları paylaşsanız daha yararlı olurusunuz fm oynayanlara '' bunu yazma amacımıda yanlış anlamışsın ( hadi gene ben alttan alayım ben anlatamamışım diyeyim...) taktik derken internetten indirilen başkalarının yaptığı taktiklerden bahsetmiyorum , 4-4-2 demişin ama içeriğini anlatsan mesela bana ve herkese yararın dokunur ( ne bileyim savunmadaki adam markaj mı yapıyo - kanat adamlar ileri oklamı çıkmış - vs...) taktik derken demek istediğim buydu mesela ilk msjlarda arkadaşlar güzel anlatmışlar ... sonra oyuncuları paylaşalım dedim gene ben yanlış anlatmışım sana : sen '' Buffon-Ferdinand-Terry-Dede-Jankulovski-Ronaldo-Fabio Aurelio-Baptista-Alex-Tevez-Rooney'' saymışsın bu oyuncuları şimdi allah allah ben bu adamları ilk kez duyuyorum sanki ( aaa zidane diye bi adam warmış ne de güzel oynuyo be hayret ) oyuncuları paylaşalım derken şöle bilinmeyen - her takıma alınabilecek(herkes büyük takımlarla oynamıyoki)-genç ama yıldız potansiyeli olan(şu an yıldız olanlardan bahsetmiyorum) oyunculardan bahsetmek istedim - yoksa evet tevez jankulovski çok iyi oyuncular ama zaten azda fm oynayan birisi zaten onları bilir demek istediğim onlar değildi yani ...
    Tamam benim senle alıp weremediğim yok lafın kısası : sadece fm ile alakalı bi topic açılmış bari herkesin işine yarar şeylerin paylaşılmasını istediğimden yazdım onları ok - dediğim gibi gene seni rahatsız edicek bişey dediysem (bence demedim sadece uslüp biraz sert olmuştur) özür dilemesini bilirim... ama gene söyleyim burda ufak çocuklar gibi ( bilmiyorum hepiniz kaç yaşlarınızdasınız ama) sidik yarıştırmanın bi anlamı yok ; Eyt be ne uzun yazı oldu hadi herkese iyi fm' li günler : bu arada fm den sıkılan yeni çıkıcak fm yi bekleyen arkadaşlara (bilen wardır zaten bilmeyenler için) http://www.soccercenter.net sitesinde dream league patch war ; güzel fantastik eğlenceli bi patch olmuş ... önerilir

• thedream özele bi bakıver
  • bi süre ofline olmuştum baya bişiler yazılmış. inanmayan inanmaz keşke format atmadan sölesedin yapıştırıdım bi güzel şuraya 23-0 ı o zaman görürdün. neyse kimsa inanmak zorunda değil zaten
  • 23-0! inanması zor bir skor..
    benim fm ve dahi cm tarihinde en gollü maçım 11-0 idi....
    hatta şimdi fm'de bir hinlik yaptım... rakibin de anterenörü oldum,
    kalecilerini forvet yaptım, tüm oyuncularını (defanslar dahil)
    kenarlara dizdim, benim takıma da "ortadan dalın la" komutu
    verdim.. 13-0 yenebildim adamı!!....
  • yaw arkadaşlar lütfen uzatmayalım artık...
  • hem cm hem fm de tek kıl olay nekadar durust calısıp basaralı olsanda sole saglam takımlar pesıne dusup senı ıstemıyo...bugune kadar cok oynadım bu ıkı oyunada 1 kere gazıantep sporun basındayken lıverpool ıstedı ...sunu bı duzeltseler ne bılım sole hersene takımlar fıldır fıldır pesımde kossa bende dusunsem karar versem nekadar guzel olurdu... bu oyunu 1 yıldır hatta 1 bucuk yıl oldu herhalde oynamıyorum o yuzden adam yazamıcam..yenısı cıksın bakalım belkı duzeltırler....

selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzorat -- 8 Ağustos 2005, 8:59:31 >
  • FM2006 ne zaman çıkacakmış...bilgisi olan varmı?
  • yaw bu türkiye liginde 2.sezondan itibaren yabancı sayısı 5'emi düşüyor..yoksa benmi yanlış bişey yapıyorum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Guardian

yaw bu türkiye liginde 2.sezondan itibaren yabancı sayısı 5'emi düşüyor..yoksa benmi yanlış bişey yapıyorum

aynen öyle....yanlış bi şey yok 5 yabancıya karar kılınmıştı sonra federasyonda seçim falan oldu hatırlarsan yeni gelen federasyon 6 yabancıya devam kararı aldı, istersen son çıkan patchleriyle oyna bi de oyunu belki onlarda düzeltilmiştir bu durum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: DesertFox

quote:

Orijinalinden alıntı: Guardian

yaw bu türkiye liginde 2.sezondan itibaren yabancı sayısı 5'emi düşüyor..yoksa benmi yanlış bişey yapıyorum

aynen öyle....yanlış bi şey yok 5 yabancıya karar kılınmıştı sonra federasyonda seçim falan oldu hatırlarsan yeni gelen federasyon 6 yabancıya devam kararı aldı, istersen son çıkan patchleriyle oyna bi de oyunu belki onlarda düzeltilmiştir bu durum

şimdi aklıma geldi.....sigames sitesine gir fm2005'in patchlerinde ne tür değişikliklikler yapıldığı uzuuuun bi liste olarak var-bi bakıver oraya 6 yabancıya çıkarmışlarsa mutlaka o listede mevzuu fixed olarak geçiyodur

• ok.teşekürler...
  • o oyunu 8 senedir oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.