Elinde fmrte21 key olan veya almak için ortak arayan var mı? |
FMRTE 21 Ortak Paylaşım Konusu (6. sayfa)
-
-
Ortak arıyosan alalım
-
Aynen olur alalım
-
senin alma şansın varmı ben key için sana ücretini yollarım
-
kredi kartımı kapattırdım o yüzden alma şansım yok maalesef :(
-
80 TL tutuyor
-
Edit.
2 hak da satılmıştır teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 13 Ağustos 2021; 14:43:46 > -
birine ben talibim. nurettin-yasin.94@hotmail.com'a bilgilerinizi gönderebilirseniz halledelim
-
bir tanesinide ben alırım gokhancolakoglu29@gmail.com
-
Merhaba,
elimde satılık 2 key var.
tanesi 30 tl isteyen yazabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I. Zabit -- 13 Ağustos 2021; 18:13:30 > -
(aykut310508@hotmail.com) hocam keyin 1 tanesini alırım
-
Elimde son bir tane key var 35 TL ye satıyorum. İlgilenenler "bahacolkesen" adlı instagram hesabımdan bana ulaşabilir.
Edit: Satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karidesenjack -- 18 Ağustos 2021; 12:30:14 > -
İnstadan yazdım ama cevap gelmedi başka key satan birisi varsa alabilirim şu an tufanturanaslan insta adresim burdan ulaşabilir misiniz
-
Arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum 3 ortak var ise beraber alabiliriz, sitesinden baktım şimdi birde %18 KDV diyor bu KDV ile birlikte fiyatı öde kısmında 7,99 ( 80TL) Euro yazıyor almak isteyen olursa beraber alabilirim ben.
-
Ben varım bir kişi daha lazım yok mu başka birisi
-
Elimde 2 adet key vardır almak ve ulaşmak isteyen tufanturanaslan instagram adresine yazabilir.
Hiç kimseden ses çıkmayınca ben aldım :)
-
Bu şeyi hala kıramadılar mı ya?
-
Elinde key olan varsa ortak olabilirim.
-
Key arıyorum halen bulamadım eğer varsa ortak alacak dogukancaliskan01@gmail.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X