Ben üyelik alıcam, ortak olmak isteyen varsa 2 kişi dm den ulaşabilir. |
FMRTE 24 Ortak Paylaşım Konusu (35. sayfa)
-
-
FMRTE 22 kodu arıyorum satan var mı acaba?
-
FMRTE 22 KOD BULUNUR 2 ADET
Kodlar Satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorvenedik -- 1 Ekim 2022; 17:40:35 > -
Kaç para acaba 1 kod?
-
Merhaba;
Elinde fazla key olan varsa ortak olabilirim
-
2 tane kod var elimde..bana 150 tl ye mal oldu..50 tl ye iki arkadaşa gönderebilirim
-
Elinde fazla key olan varsa ulaşabilir mi bana da?
-
Sana niye o kadara mal oldu hocam, 105 lira civarı tutması lazımdı. Mesai saatleri dışında falan mı aldın?
-
Satın alma ekranına girince ücret vergi dahil 8 euro oluyor...Denediğiniz takdirde sizde göreceksiniz
Not: Bana yaklaşık 150 tl ye mal oldu, birisini kendime aldım diğer ikisini de 50 şer tl den veriyorum
Not: Key tükenmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 2 Ekim 2022; 17:48:44 > -
Elimde 2 adet fm 20 2 adet fm 22 vardır dmden ulaşabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgunesgs -- 3 Ekim 2022; 12:51:57 > -
Elinde key olan özelden yazabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 adet key alınıcaktır
-
2 hafta önce yazmıştım ama daha sonra buraya bakmayı unuttum, özel mesajdan bir çok arkadaş yazmış kusura bakmasınlar, geri dönüş yapmadım çünkü muhtemelen almışlardır diye düşünüyorum.
Benim elimde halen 2 adet mevcut. İsteyenler DM atsın bu sefer DM e bakacağım :)
-
@kunteperr @lectroreina @EndOfTheNight @MuDuN @burakgunesgs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 5 Ekim 2022; 0:14:19 > -
Elinde fm22 key olan var mı? dm den yazabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chett1 -- 8 Ekim 2022; 0:1:58 > -
merhaba, elinde fmrte 2022 key olan varsa almak isterim, teşekkür ederim
-
Satın alma ekranına girince ücret vergi dahil 8 euro oluyor...Denediğiniz takdirde sizde göreceksiniz
Key başı 50 TL
-
1 adet key halen mevcut ilgilenenlere duyurulur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X