baska bir cozum daha var a4tech in yada baska bir firma tam hatirlamiyorum optik klavye ve mouse seti var eger cok fazla rahatsiz ediosa tuslar onlari kullanarak bir cozum uretebilirsiniz
Gerek kalmadı değişikliğe, alıştım ctrl tuşumun yerine. Başka laptopa geçince bu sefer normal yerini karıştırmaya başladım :D
varsa gerçekten kalıcı bir çözüm(bios gibi) bende değiştirmek isterim.. hatta ctrl ve fn i söküp onlarıda normale çevirdikmi tamamdır. bi normal düzen bi ters düzen kullanmak garip oluyo iki laptop var karıştırıyom arada..
@erkanyardibi teşekkür ederim yardımın için ama pek işime yaramayacak gibi.. malesef vista desteği yok o programın
bilgisayar açılırken F2 ya da F10 (makineneye göre değişebilir) basarak bios ayarlarına girin.
menüden device options seçeneği bulunur ve girilir gelen ekranda "swap ctrl/fn function" gibi bir seçenek göreceksiniz, onu disable yaptığınız zaman ctrl ve fn kendi fonksiyonlarına dönüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme