Şimdi Ara

Foça rock festivali çadır sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çadır tavsiye etmıyorum ( gecen sene gittik) en iyisi ordan pansıyon kiralamk .bunu sımdıden yapsasnız ıyı olur .. konser gunu yer bulamayıp gunlungugne 50 lria dieyeilirler..noramlde 20 iken.
    Bulamazsanız şöle içi hava alan cadır alın derim.sonra sabh kan ter ıcınde uyanmayın ve saglam olsun..çok ruzgarlı alan ve taşlıydı ( bu sene duzeltmelcmiş sözde ) taşları temızlemek ıcın tırmık gibi bişey alın.ve o cadır içndeki süngerde yatılmıo.bnen adamın birinde şişme yatak gördum :D ondan bulmaya calısın. çunku taşalrı alıosun elınle alttan kaya cıkıo o derece :D
    Sonra denizi tuzlu konser alnında girmeyin..ileriler daha temiz.
    İlk gun sadce ılk cadır alanın actıalr.orası kotu.2 . alamnda agaçın altında kuramya calsıın.fazla kıyıya kuramyın .. aşagısı ucurum cunku..orda cocogun bırını gorevlıler zor tutumuş cadır ile birlikte ucuyomuş aşayıga.
    orda çdır komuslarınız ile tansın.Lazım olabilir.Çalıncak eşya bırakmayın caıdrda.veya patlayacak.dedodarantları alıoalr..sıvı maddelerı alıolar.yanınızda göturmeyın.Teler içn şarj etme standı var para ile şarj edılıyor.sonra geri alıosun.Tuvaletler cok kötu idi .ama parasızdı.Dıaşrıda merkeze ınıce paralı tuvalet var.Bi tane yaşlı amaca ile karısı bakıyor.Veya dukkanlar var.Onlar temiz.Duş meselesi kabin yoktu..uyduruk bir duş borualrı vardı.En son bahce sulama tankı ile duş yapıyodu millet :D
    Şuan aklıma gelenler bunlar..HAydi iyi eglenceler.Bunalra ragmen guzeldi.
    Çadır olarak husky bla bla çek yapımı olanlar iyiler.

Edit : çadır için nalburdan en büyük çivilerden alın.SAglma batsın yere..çadır içnde geln cıvıelrı bi işe yaramıyor.

Edit 2 : Biletler kişi başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 8 Temmuz 2010; 3:20:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __ToLPoW__

çadır tavsiye etmıyorum ( gecen sene gittik) en iyisi ordan pansıyon kiralamk .bunu sımdıden yapsasnız ıyı olur .. konser gunu yer bulamayıp gunlungugne 50 lria dieyeilirler..noramlde 20 iken.
    Bulamazsanız şöle içi hava alan cadır alın derim.sonra sabh kan ter ıcınde uyanmayın ve saglam olsun..çok ruzgarlı alan ve taşlıydı ( bu sene duzeltmelcmiş sözde ) taşları temızlemek ıcın tırmık gibi bişey alın.ve o cadır içndeki süngerde yatılmıo.bnen adamın birinde şişme yatak gördum :D ondan bulmaya calısın. çunku taşalrı alıosun elınle alttan kaya cıkıo o derece :D
    İlk gun sadce ılk cadır alanın actıalr.orası kotu.2 . alamnda agaçın altında kuramya calsıın.fazla kıyıya kuramyın .. aşagısı ucurum cunku..orda cocogun bırını gorevlıler zor tutumuş cadır ile birlikte ucuyomuş aşayıga.
    orda çdır komuslarınız ile tansın.Lazım olabilir.Çalıncak eşya bırakmayın caıdrda.veya patlayacak.dedodarantları alıoalr..sıvı maddelerı alıolar.yanınızda göturmeyın.Teler içn şarj etme standı var para ile şarj edılıyor.sonra geri alıosun.Tuvaletler cok kötu idi .ama parasızdı.Dıaşrıda merkeze ınıce paralı tuvalet var.Bi tane yaşlı amaca ile karısı bakıyor.Veya dukkanlar var.Onlar temiz.Duş meselesi kabin yoktu..uyduruk bir duş borualrı vardı.En son bahce sulama tankı ile duş yapıyodu millet :D

Beleş olsa aslında iyi olcaktı ama bu 75 kişi başı mı çadır başı mı ?

• udo accepttanda şarkılar söyleyebiliyor değil mi konserlerde. bi amamos la vida hiçte fena olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valor1n

quote:

Orijinalden alıntı: __ToLPoW__

çadır tavsiye etmıyorum ( gecen sene gittik) en iyisi ordan pansıyon kiralamk .bunu sımdıden yapsasnız ıyı olur .. konser gunu yer bulamayıp gunlungugne 50 lria dieyeilirler..noramlde 20 iken.

Beleş olsa aslında iyi olcaktı ama bu 75 kişi başı mı çadır başı mı ?

• geçenseneki foçazedeler bilir çadırların ne olduğunu uçmasını istiyorsan git oraya zeytinli daha cazip geliyor bana kocaman dümdüz kumluk alan==
  • tam 1000 km kastamonu-foça arası. 3 kişi gittiğimizde araba çok daha karlı oluyo. offf kararsız kaldım.
  • 75 tl lik bileti alırsak çadır dahilmi? yoksa çadırı bizmi götürüyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

75 tl lik bileti alırsak çadır dahilmi? yoksa çadırı bizmi götürüyoruz?

75 tllik adam başı mı çadır başı mı ?
  • Metro, Carrefour ve kipalarda 30 liraya işyapar çadırlar var onlardan al
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.