Şimdi Ara

Focus 1.6 Ghia TDCI Cd Çalardaki Phone Özelliği Hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Yeni Focus Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey" başlığı altında sorumun cevabını aradım fakat bulamadım..Siz Focus kullanıcılarına iki sorum olacak:
    1-Cd çalar üzerindeki Phone,Görüşme başlatma/bitirme ve nümerik tuşlar nasıl kullanılabilir,nasıl aktif hale getirilebilir,kısacası ne işe yarar?
    2-Torpido içindeki Aux girişini ne şekilde hangi aygıtlarla kullanabilirim?

Ek olarak,çok sayıda dizel ve benzinli araba kullandım,ama yeni Focus,hem de dizel olmasına rağmen mükemmel bir sürüş keyfi sunuyor.3000devire yakın şahlanması da cabası..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• Aux girişine,I pod, cep telefonu ,Discman gibi şeyleri bağlıyabiliyorsunuz,Phone hakkında bir bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinaa

Merhabalar,
    "Yeni Focus Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey" başlığı altında sorumun cevabını aradım fakat bulamadım..Siz Focus kullanıcılarına iki sorum olacak:
    1-Cd çalar üzerindeki Phone,Görüşme başlatma/bitirme ve nümerik tuşlar nasıl kullanılabilir,nasıl aktif hale getirilebilir,kısacası ne işe yarar?
    2-Torpido içindeki Aux girişini ne şekilde hangi aygıtlarla kullanabilirim?

Ek olarak,çok sayıda dizel ve benzinli araba kullandım,ama yeni Focus,hem de dizel olmasına rağmen mükemmel bir sürüş keyfi sunuyor.3000devire yakın şahlanması da cabası..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

1 - Phone düğmesine basınca o an çalan müziği kesiyor. Bu arada sen gelen telefona cevap veriyorsun, yanındakiyle konuşuyorsun vb.. İşin bitince aynı düğmeye veya ses açma kapamaya (Direksiyon kumandası dahil) dokununca müzik kaldığı yerden devam eder. Yani televizyonlarda olan MUTE tuşuyla aynı özellik taşır.

2- Aux girişi; kulaklık çıkışı olan her türlü aracı (ipod, Creative vb. MP 3 çalar, el radyosu, discman, Volkmen, cep telefonu gibi bilumum cihazlar hatta bilgisayar) müzik sistemi üzerinden dinlemeye yarayan bir cihazdır. Ve çok kullanışlıdır. Ben 30 GB müzik taşıyan Creative ZVM ile tüm arşivimi arabada dinleyebiliyorum.

Gelelim bunu nasıl kullanacaksın sorusuna ? Elektronik mlz. satan yerlerde Line-İn kablosu adı altında satılır, 3-5 TL gibi çok ucuz fiyata alınabilir. Kabaca tanımlamak gerekirse her iki ucuda kulaklık jakı gibi olan bir kablodur. Yani bir kulaklık düşün; kulaklık kısmı yerindede jak olacak.

Bu kabloyu alırken en az 1,5 metre olanı alki ucunda bağlı olan mp 3'ü yönetmek için yanına alabilesin. Çünkü bu tür cihazları Aux soketiyle kullanırken müzik setinin sadece ses açma-kapama, bass-tiz ayarlarına falan yapabilirsin. Şarkı atlatma, şarkı değiştirme gibi özellikler bağladığın araç üzerinden yapılabilir. Hiç bir ayara karışmam, hepsini MP 3 çalar halletsin ve onuda torpido gözüne koyarım dersen uzun kabloya gerek yok 15-20 Cm olan bile işini görecektir.

• PHENE ŞEY OLABİLİR TELEFON ŞARJI VEYA TELEFONDAN MÜZİK DİNLEME GİBİ
  • cevaplar için teşekkürler..
    benim asıl merak ettiğim şuydu aslında,telefonu araca herhangi bir yerden bağlayıp cd çalar konsolundan erişim sağlayabilir miyim?çünkü konsol üzerindeki nümerik butonlar bunun mümkün olabileceğinin göstergesi..mi acaba?
  • Sadece sesi azltıp artırabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: dinaa

cevaplar için teşekkürler..
    benim asıl merak ettiğim şuydu aslında,telefonu araca herhangi bir yerden bağlayıp cd çalar konsolundan erişim sağlayabilir miyim?çünkü konsol üzerindeki nümerik butonlar bunun mümkün olabileceğinin göstergesi..mi acaba?
  • heralde o tuşlar bluetoothlu araçlar için hazırlanmış bir ön hazırlık..bluetoothsuz araçlarda bir işe yaramıyor galiba..radyo vs. hariç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.