Şimdi Ara

Focus 1.6 otomatik sehir ici 17 litre tuketim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 1.9 tdi superble 22 litre gördüm tam bir zulümdü trafik şimdi 1.6 tdi passatla Ankara'da çok trafiğe girmeden 5.9 litre yakıyorum 83000 bayıldım ama mutluyum beni hiç üzmedi şuam liste fiyatı 86000 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 ile 12 litre gördüm bugün antalya'da. ortalama hız 8 km, mesafe 4 km. valla otoparka çekip yürümeyi düşündüm.

yokuş yukarı, trafiği ne sen sor ne ben söyleyeyim. tüm şehir merkezi tek şeritli bir yola mahkum toplam 6 şerit önce 2 sonra 1 şeride iniyor. yol yapım çalışması varmış teyy teyy.
  • Bahsedilen ortalama hizda ve klima da aciksa bence az bile yakmis...

Bir zamanlar bisikletimde ortalama hiz olcer vardi , onda bile bu kadar dusuk hiz ortalamasi cikmiyordu Yuregi olan varsa koysun dizel aracini ayni rotaya Sehir icinde 4,9 yaktim , benzin olsa 10'dan asagi inmezdi diyenleri goruruz bir bir.
  • şirket aracı neden benzinli olur ki
  • conquête kullanıcısına yanıt
    Bence benzin şirketidir
  • Bravo 1.6MJet aracım var, eşim kullanıyor. Şehir içi 6-6.5 arası değişiyor tüketim ortalaması.

Bir kere yol bilgisayarını sıfırlayıp yaptığım ölçümde 10 litrenin üzerinde ortalama elde etmiştim. Bir kaç gün yağan yağmur, yağmurdan ötürü yollarda oluşan kazalardan ötürü tıkanmalar ve felçe dönmüş trafiğin sonunda çıkmış böyle bir ortalama. 4 km'lik iş-ev yolculuğumu 35-40 dakikada tamamlayabilmiştim.
  • gıdım ilerlemez mi bir forum ya hala vw ve karşıtları savaş veriyor.

• 1.6 zortshift de olsa o trafikte 12lt'nin altini gormez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.