Şimdi Ara

Focus 1 İçin Ses Sistemi Önerisi - Bunlar İşimi Görür Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Mersin'den Hüseyin. 2-3 gün önce Focus 1 aracıma kavuştum nihayet. Müziği çok seven biriyim ve müziksiz yolda ilerleyemem diyebilirim :)

Aracı çok yakın arkadaşımdan aldım. 4 kapıda 4üde sağlam olan hoparlörler mevcut.

Aracın orjinal teybini değiştirmeden; Amfi, woofer ve panzilota 2 tane hoparlör taksam benim işimi görür mü? Çok aman aman birşey beklemiyorum. Zaten takacağım sistem tahminim 300-400tl civarında birşey tutacaktır. Yani beklentim çok yüksek değil. Sadece hafiften bir bass gelsin çünkü kendi hoparlörleri çok yetersiz gibi geldi bana. Orjinal teyp orta sınıf bir kalite verir mi? Aracım HB olduğu için wooferdan güzel faydalanırım diye de düşünüyorum. Birde şöyle bir sorun var. Aracın orjinal teybi kasetçalar bildiğiniz gibi. Ben şimdilik çakmaklıktan takılan aparatla müzik dinliyordum. Daha önceki aracımda ufaktan bir sistem vardı ve bu şekilde müzik dinliyordum. Çok bozmuyordu. Öyle çok beklentim yok ama çok kararsız kaldım sizce değer mi ne yapmalıyım?

Çakmaklıktan dinleyeceksen hiç uğraşma bu işle mi dersiniz yoksa idare eder kulağa hoş gelecek bir kalite yakalar mıyız?

2 Adet Pioneer Hoparlör, 1000 Watt Pioneer Woofer, JVC Amfi düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

• Focus 1 de ilk yapacağınız şey teyp değişimi olsun. Kendi teybi yetersiz kalıyor, usbli ucuz bir pioneer veya sony alın rahat olur kullanımı, sesi de iyi olur.

4 kanal güçlü bir amfi arkaya pandizota 2 tane oval 1 de bass uygun fiyata güzel bir sistem olur. 300 400 den pahalıya gelir yalnız. Ucuz ve güçlü amfi olarak geçici olarak şu an kullandığım roadstar rda8040 ı öneririm 1 bass 2 ovale çok güçlü modeller olmadıkça yetiyor fiyati da 140 civarı belki daha ucuza da bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilirsiniz belki, Focus teyibi büyük. Eğer küçük standart bir çerçevesi olsaydı hiç düşünmezdim. Ama kapaklı teyp kullanmak malesef hiç hoş gelmiyor bana. Yani seti kurmasam daha iyi olur bile diyebilirim, Konsolun görüntüsü bozulsun istemiyorum. Eğer dediğiniz gibi bu teyibin bu işi yapamayacağına hemfikir olursak vazgeçerim artık napalım. Büyük ekranlı bir teyp alana kadar.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.
  • aLeee kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam focusları bende kullandım(yakın arkadaşımındı arac), oradan biliyorum teyp değişince sesin ne kadar düzeldiğini

Teyp çerçevesi kaliteli olduktan sonra hiç sırıtmıyor, ama illa orj kalsın diyorsanız kaliteli bir deck çevirici ile amfi takabilirsiniz aracınıza.

• çok teşekkür ederim yardımların için. peki bahsettiğim gibi kapıdaki kapılardaki küçük hoparlörler, 2 oval, 1 amfi ve 1 woofer bize hafiften bir müzik keyfi yaşatır mı? çeviricinin de iyisini tercih ederiz gerekirse.
  • Rica ederim, yüksek beklentiniz yok anladığım kadarıyla, yapabileceğiniz fiyat performans oranı en iyi sistem bu olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.