Şimdi Ara

Focus 1 Rölanti Düşüp Stop Etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Temizletip baktırtacağım hocam sigortalara 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Hocam kelebek temizlendi bujiler sağlam ama tekrar baktırtayım araç full rektefiye oldu sübaplar vs değişt

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Araçta lpg var hocam ama lpg ye geçince benzin pompası çalışmaya devam ediyor kesici koydurtmadım. Dediğinize göre bütün elektrik ve motor aksamına baktırmak lazım bu sefer de boşuna parça değiştirdiğimiz de oluyor maalesef. O yüzden bu sorunu yaşayıp ben şunu yaparak hallettim diyenlerin yolunu izliyorum teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Hocam denemek için sağlıklı çalışan focus 1 den potansiyometreyi söküp benim araca takmıştık düzelmemişti. O vidayla çok önce oynadık hocam geçici ayar tutturabiliriz diye maalesef. Bir süre iyiydi sonra tekrar yapmaya başladı
    vidayla oynandıysa ayarı bozulmuştur, hiç oynanmamış temiz bir gaz kelebeği takıp denemenizi öneririm. Gaz kelebeği üzerinde yazar zaten kesinlikle oynamayın diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |RS| kullanıcısına yanıt
    hocam vidayla oynamadan sorun vardı oynandı düzeldi çok nadir düşüyordu rölanti. şimdilerde stop etmeye kadar gitti. Boğaz kelebeği de bulunmuyor maalesef :(
  • sıfır kelebek alıp denemekten başka pek çare kalmamış bence.

siz vidayla oynamadan daha önce de kurcalanmış olabilir.

burada varmış ama tuzlu biraz: n11.com'dan Focus 1998-2005 Boğaz / Gaz Kelebeği Orijinal (XS4U 9E926 MC) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Focus 1998-2005 Boğaz / Gaz Kelebeği Orijinal (xs4u 9e926 Mc) - n11.com
    https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/focus-1998-2005-bogaz-gaz-kelebegi-orijinal-xs4u-9e926-mc-P408666001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |RS| -- 23 Nisan 2020; 23:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.0 motorlar için uyumlu olduğu yazıyor bende parçacıda 1.6 bulamamıştım 2.0 var hep ağzı daha geniş o yüzden olmuyor

• Rölanti valfi, bujiler, buji kablosu, ateşleme bujisi değişti. Boğaz kelebeği temizlendi yinede sorun çözülmedi

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu araçlarda lpglilerde bu kronik bir problem çözüm bulani duymadım.

• Ferucci kullanıcısına yanıt
    Hocam evet kronikte illaki bir yöntemi bir şeyleri vardır ama biz çözemiyoruz sorunu bulamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.