Şimdi Ara

FOCUS 2.0 GHİA LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ FOCUS GRUBU LPG DE PEK TAT VERMEZ.ARACIMDA BİR KAÇ LPG SİSTEMİ DENEDİM EN SONUNDA OMVL SIRALI SİSTEMDE RAHAT ETTTİM.14.000 KM KULLANDIM ÇOK İYİ.PERFORMANS VE YAKIT ÇOK İYİ.KM DE 16-YKR YAKIYOR.TABİ BU KARISIK YAKIT TÜKETİMİ UZUN YOLDA DAHA DA DÜŞÜYOR.FOCUS LARA ÖNERİM OMVL SIRALI SİSTEM.ARIZA LAMBASI YANIYOR AMA HİÇBİR ZARARI YOK.FOCUSLARDA ARIZA LAMBASI DEVAMLI YANARSA BİŞEY YOK AMA YANIP SÖNÜYORSA O ZAMAN SORUN VAR DEMEKTİR.SAYGILAR.

• Denediğiniz ve sorun çıkaran markalar hangileri?
  • Aracınıza lpg sistemi bir kaç kez sökülüp takıldımı anlayamadım Birde araclarda arıza lambası yanması normal değildir arasıra yansa bile buda normal değil lamba yanmaması lazım yoksa araçda arıza olsa nasıl anlayacaksınız bizdeki aracın biri yaklaşık
    150 000 bin km yaptı bir kere arıza lambası yandı oda aracın bobini arızalanmış yenisi ile değişti şimdi her şey normal saygılar sunarım
    quote:

Orjinalden alıntı: focus03

ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ FOCUS GRUBU LPG DE PEK TAT VERMEZ.ARACIMDA BİR KAÇ LPG SİSTEMİ DENEDİM EN SONUNDA OMVL SIRALI SİSTEMDE RAHAT ETTTİM.14.000 KM KULLANDIM ÇOK İYİ.PERFORMANS VE YAKIT ÇOK İYİ.KM DE 16-YKR YAKIYOR.TABİ BU KARISIK YAKIT TÜKETİMİ UZUN YOLDA DAHA DA DÜŞÜYOR.FOCUS LARA ÖNERİM OMVL SIRALI SİSTEM.ARIZA LAMBASI YANIYOR AMA HİÇBİR ZARARI YOK.FOCUSLARDA ARIZA LAMBASI DEVAMLI YANARSA BİŞEY YOK AMA YANIP SÖNÜYORSA O ZAMAN SORUN VAR DEMEKTİR.SAYGILAR.

• quote:

ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ FOCUS GRUBU LPG DE PEK TAT VERMEZ.ARACIMDA BİR KAÇ LPG SİSTEMİ DENEDİM EN SONUNDA OMVL SIRALI SİSTEMDE RAHAT ETTTİM.14.000 KM KULLANDIM ÇOK İYİ.PERFORMANS VE YAKIT ÇOK İYİ.KM DE 16-YKR YAKIYOR.TABİ BU KARISIK YAKIT TÜKETİMİ UZUN YOLDA DAHA DA DÜŞÜYOR.FOCUS LARA ÖNERİM OMVL SIRALI SİSTEM.ARIZA LAMBASI YANIYOR AMA HİÇBİR ZARARI YOK.FOCUSLARDA ARIZA LAMBASI DEVAMLI YANARSA BİŞEY YOK AMA YANIP SÖNÜYORSA O ZAMAN SORUN VAR DEMEKTİR.SAYGILAR.

nasıl yani??kim demis devamlı yanarsa sorunsuz diye,arıza lambası aracın kendi kontrol unitesine gelen uyarı sonucu yanar,eger onceden herhangi bir sorun yok ancak lpg sistemi takıldıktan sonra arıza lambası yanmaya basladıysa lpg sisteminin getirdigi bir sorun var demektir bu buyukte olabilir kucukte ama sorun sorundur,bunun dısında bir kac lpg taktırttıp sorun yasadınızsa o sistemleri takan kisiler usta degilmis,yani sorun sistemde degildir ustadadır

• TARTARİNİDE ROLANTİ Yİ TUTURAMADILAR, ALDESA DA ENJEKTÖRLER YANDI.
  • PEKİ DOSTLAR BU ARIZA LAMBASI LPG DEN SONRA YANDI.BUNUN SEBEBİNİ BİLEN VAR MI?KİMİSİ EKSOZ SENSÖRÜNÜ DEĞİŞTİRNCE SÖNER DİYOR.AMA PAHALI Bİ DENEY OLACAK DİYE YAPMADIM.LAMBA YANIYOR VE 14.000 KM DİR BABAMIN ARABADA 225.000 KM DİR TIK DEMEDİ.NASIL SÖNECEK BU LAMBA
  • SENİN LPG SİSTEMİ HANGİSİ?ARIZA LAMBASINI YAKMAYAN?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Mondeo 2.0 TDCI Otomatik
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SİZİN ÖNERİNİZ NEDİR LPG İÇİN.
  • Hataları sildirin lamba sönsün aracı benzinde 3-4 gün kullanın lamba yine yanacakmı bakalım yanmazsa lpg sistemin de birsorun var demektir.
    quote:

PEKİ DOSTLAR BU ARIZA LAMBASI LPG DEN SONRA YANDI.BUNUN SEBEBİNİ BİLEN VAR MI?KİMİSİ EKSOZ SENSÖRÜNÜ DEĞİŞTİRNCE SÖNER DİYOR.AMA PAHALI Bİ DENEY OLACAK DİYE YAPMADIM.LAMBA YANIYOR VE 14.000 KM DİR BABAMIN ARABADA 225.000 KM DİR TIK DEMEDİ.NASIL SÖNECEK BU LAMBA

• DENEDİM TEKRAR YANIYOR.VE BU TANIDIGIM BÜTÜN FOCUSLU ARKADASLARDA AYNI....
  • Sizin benzinde veya lpg motajın da bir hata var.Saygılar
  • Türkiye'de son zamanlarda artan benzin fiyatından ötürü LPG montajına çok acayip bir talep var ve bu işte de oldukça iyi para var. O yüzden her taraf LPG montajcısı doldu kaldı. Sanayiye gidince eskiden hiç görmediğim kadar çok LPG montajcısı tabelaları görüyorum, üstelik adam "BRC, Lovato, Atiker, Ovml, ..." bütün markaları tabelasına yazmış, sanki hepsini çok iyi derecede biliyor. Böyle bir sürü dükkan var sanayide. Bunların hepsinin işinin ehli olduğunu kimse söyleyemez.

Bence sizin yaşadığınız sorunlar ustanın işinin ehli olmaması. Ben BRC yetkili servisine montajı yaptırdı yaptıralı tek bir sorun yaşamadım. Ne arıza lambası, ne gaza-benzine geçiş problemi, ne soğutma suyunun hava yapması. Servise sadece bir kez çay içmeye gittim.

Benim arabamı götürdüğüm özel Ford servisi de bana acemi LPG montajından dolayı hararet yapan bir sürü Focus geliyor demişti bana. Ortalıkta LPG montajı rantından faydalanmak isteyen iş bilmez çok usta(!?) var, montajı yaptıracak ustayı doğru seçmek çok önemli.

Not: Foruma üye ustalar üzerlerine alınmasınlar, işinin ehli olanlara sözüm yok, saygım var.

• Tabelasın da 3-4 çeşit marka yazan yerlerden uzak durun.Saygılar
  • sorununu halledebildinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selsah -- 9 Ağustos 2007; 23:42:45 >
  • Üstad full grup ile ilgili açıklamanıza düzeltme yapacagım sırada hatanın sizde farkına vardınız ki mesajı değiştirdiniz.Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: selsah

sorununu halledebildinmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

Üstad full grup ile ilgili açıklamanıza düzeltme yapacagım sırada hatanın sizde farkına vardınız ki mesajı değiştirdiniz.Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: selsah

sorununu halledebildinmi?

yanlıs topice yazdıgımı gormem biraz gec oldu bende bos kalmasın dedim

• SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM TANINIZ ÇOK DOĞRU
    quote:

Orjinalden alıntı: barisozyurt

Türkiye'de son zamanlarda artan benzin fiyatından ötürü LPG montajına çok acayip bir talep var ve bu işte de oldukça iyi para var. O yüzden her taraf LPG montajcısı doldu kaldı. Sanayiye gidince eskiden hiç görmediğim kadar çok LPG montajcısı tabelaları görüyorum, üstelik adam "BRC, Lovato, Atiker, Ovml, ..." bütün markaları tabelasına yazmış, sanki hepsini çok iyi derecede biliyor. Böyle bir sürü dükkan var sanayide. Bunların hepsinin işinin ehli olduğunu kimse söyleyemez.

Bence sizin yaşadığınız sorunlar ustanın işinin ehli olmaması. Ben BRC yetkili servisine montajı yaptırdı yaptıralı tek bir sorun yaşamadım. Ne arıza lambası, ne gaza-benzine geçiş problemi, ne soğutma suyunun hava yapması. Servise sadece bir kez çay içmeye gittim.

Benim arabamı götürdüğüm özel Ford servisi de bana acemi LPG montajından dolayı hararet yapan bir sürü Focus geliyor demişti bana. Ortalıkta LPG montajı rantından faydalanmak isteyen iş bilmez çok usta(!?) var, montajı yaptıracak ustayı doğru seçmek çok önemli.

Not: Foruma üye ustalar üzerlerine alınmasınlar, işinin ehli olanlara sözüm yok, saygım var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.