Şimdi Ara

FOCUS ALACAĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denyar

dayıcım ben de aynı senin durumundayım isteklerim de seninki gibi ve verebileceğim fiyatta max 22 23 civarı ne alacağımı bilmiyorum kaç model aldın 25 e sen piyasa nasıl ghia 2006 otomatiği 23e bulabilrmiyiz sen arastırmıs olduğun için daha iyi bilirsin diğer arkadaslarda yardımcı olabilirlerse memnun olurum lütfen artık ben de almak istiyorum

benim arabada 2006 model ben çok aradım belki piyasada çok daha uygun fiyata bulunabilir ama bana denk gelmedi birde ghia arayınca fiyat farkı oluyor,sen araştır üstadım birazda şans işi bunlar kolay gelsin.
  • ARkadaşlar ben bir başlık açacağım ama burda bahsi geçmişken..comfot,ambiente,collection,ghia ? bunların sıralaması nasıldır ..bende yeni bır ford focus alıcısıyım acemiyim bu konuda ..focus hayalı vardı kafamda şimdide alıcam hayırlısı ile...opel corsaya aklımı çelmezlerse :)

İyi günler

"Hakan"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicdanger -- 29 Ocak 2010; 7:15:57 >
  • aracı henüz tam olarak çözemedim ancak arkadaşların yardımcı olacağına eminim forumuda okumanda fayda var,şimdiden hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.