Şimdi Ara

FOCUS GHİA GİZLİ ÖZELLİKLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
29
Favori
459.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lmnggen

evet ya bunu hiç düşünmemiştim...
    bu özelliği serviste bile çok kişiye sordum niye böyle diye cevap verememişlerdi...

inanın bana genelde dostlara şaka amaçlı kullanıyodum bu özelliği

Bende kız arkadaşıma yaptım bir iki kere
  • Alarm ötmüyor mu peki?
  • ilginçtir ötmedi
  • her özellik modele göre değişiyo bendede 99 war ama bazıları yoq ama ghai ayrıcalık !!
  • Bahsedilen araç kaç model bilmiyorum ama 2001 öncesinde alarm yok..
  • Araç seyir halindeyken kemer ikaz sesini kesmek için kemer kilidine 1 sn basarsanız bir daha ötmeyecektir. kontağı kapatıp açtığınızda eski haline gelecektir.. Kısa mesafe için güzel bir özellik..
  • evet alarm ötüyo içerdeki hareket ettikçe...
    quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Alarm ötmüyor mu peki?
  • İyiymiş. Camlara da kırılmaz cam filmi kaplatıp gezici hapis yapsınlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Araç seyir halindeyken kemer ikaz sesini kesmek için kemer kilidine 1 sn basarsanız bir daha ötmeyecektir. kontağı kapatıp açtığınızda eski haline gelecektir.. Kısa mesafe için güzel bir özellik..

emniyet kemerini takmayı aLışkanLık haLine getirsek daha iyi oLur hocam Lütfen
  • evet ii fikir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Burç9889

İyiymiş. Camlara da kırılmaz cam filmi kaplatıp gezici hapis yapsınlar...
  • emniyet kemeri alarmı hangi modellerde var.sadece ghia modelindemi var.yada faaliyete geçirmek için birşeyler yapmakmı gerekiyor
  • imzamdaki aracımda em. kemeri alarmı yok...
    belki 2001 sonrası ghialarda olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: gebs

emniyet kemeri alarmı hangi modellerde var.sadece ghia modelindemi var.yada faaliyete geçirmek için birşeyler yapmakmı gerekiyor
  • Focus1'de yok.. 2'yi bilmiyorum..
  • hocam birde focus 1 de ghia olmayanlarda gösterge ayar ışığı var mı? eğer varsa ben kazıklanmışım da.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Focus1'de yok.. 2'yi bilmiyorum..
  • Ewet, zaten f-1 o Allah'ın cezası emniyet kemeri uyarısı yok diye Euro N-CAP'ten 4 yıldız almıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin
    hocam birde focus 1 de ghia olmayanlarda gösterge ayar ışığı var mı? eğer varsa ben kazıklanmışım da.

Yok yok kazıklanmamışsın.. :)
  • karenin, o ayar tamanen far yakma anahtarının üzerindeki reostadan oluyor. Eğer bu özelliği istiyorsan sadece o anahtar grubunu değiştirerek sağlayabilirsin. Ben servise sorduğumda verdikleri fiyat fazla gelmişti. Nedense? Vaktimin bol olduğu bir vakit çıkma aramayı düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burç9889
    karenin, o ayar tamanen far yakma anahtarının üzerindeki reostadan oluyor. Eğer bu özelliği istiyorsan sadece o anahtar grubunu değiştirerek sağlayabilirsin. Ben servise sorduğumda verdikleri fiyat fazla gelmişti. Nedense? Vaktimin bol olduğu bir vakit çıkma aramayı düşünüyorum..

+
    Bu anahtarı değiştirir orjinal sis farlı ghia anahtarı alırsanız sis farlarını da ön ve arka olmak üzere ayrı ayrı yakabilirsiniz.. (Önlere sis farı taktırdıysanız tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 4 Ekim 2007; 1:18:42 >

• Bizim kasanın kendi ön sisleri "vampir" gibi durmuyor mu? Taktırırsam tampon arkasına aks tablası civarına saklı düşünüyorum çoook geniş bir zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burç9889 -- 5 Ekim 2007; 20:24:22 >
  • başka bir formdada yazmıştım.şu ford üç kuruşun hesabını yapcağına adam gibi bu ufak tefek özellikleri standart olarak sunsa sanki batacak.tuhaf tuhaf şeyler arabanın birinde var birinde yok.ghia alcan yoksa madursun.tak işte hespsine sanki çok maliyet gerektiren unsurlar.jant dersin açılır tavan dersin anlarımda gerisi resmen içgüzarlık gibi geliyor bana.ben sis farı taktırdım düğme yok.mecbur görünmeyen bir yere düğme taktırdım.yoksa bayılcan dünya para servise bir düğme için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.