bugun ben gordum cok guzel olmus... tabi bide yaylar takilinca daha da seksi olcak!! resimi yarin ceker koyariz...
Bu araba kaza yapmıştı?
Şimdi nası durumu
eskisinden daha kral oldu... mercekli on far taktilar... on sis farlari takildi.. zaten yetkili servisde yapildi... sasuvaroglu n da... maltepe
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
Bu araba kaza yapmıştı?
Şimdi nası durumu
masallah cok tatli duruodu... yarin pasta cila yapip verecekler..
Arabayı yaptırmış CYBORGZ
" O bir Dizel ST " diyor
hayırlı olsun
şu plakayıda yenile ayıp denen bişe var
Berk yeni jantlar süper Kazasız belasız kullanırsın inşallah
Şey sorcam ön tampon eklerini değiştirdin mi? İlk resimlerdeki farklı sanki?. Birde yaydan sonra kasislerde falan sürtme oluyor mu?
ön tampon eki uçtu :) güzel bi tampon eki yaptırıcaım ;) yayları kestikten sonra apartmanın otoparkına giremez oldum kasislere yan girmessem sürtme oluo tabiki ama hiç sürtmedim şimdiye kadar. biraz önce şileden geldim gayet iyiydi bi sorun çıkartmadı saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
ön tampon eki uçtu :) güzel bi tampon eki yaptırıcaım ;) yayları kestikten sonra apartmanın otoparkına giremez oldum kasislere yan girmessem sürtme oluo tabiki ama hiç sürtmedim şimdiye kadar. biraz önce şileden geldim gayet iyiydi bi sorun çıkartmadı saygılar
Bekliyoruz yeni ekleri
abi hem focus hb hastasıyım hem öörenciyim hem arabam yok...nispet mi yapıyonuz bee bu nee...llah kaza bela vermesin nediim
Varmı Otesi
3,5 resim daa isterik
Vay hayırlı olsun Berk zuper olmuş.Ama 3-5 resim koysan , gündüz cekilmiş
Bu arada yayları kestirdin mi yoksa yay mı aldın ?
olum yeni arabalarda yay kesilmio... duz gelmioki kesilsin... keske kesile bilse
quote:
Orjinalden alıntı: emrebahar2
3,5 resim daa isterik
yok kardeşim resim mesim olsa tükkan sizin yakında çekiliceiz cilikkanın aracıda gelse
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
yay aldım FK marka alman arabasına alman malı yay
einbach alaydin... tam alman aybağ
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
einbach alaydin... tam alman aybağ
quote:
quote:
yok berk marka meraklısı demesinler
Oo hayırlı olsun yaw. Şekil olmuş Focus. Ben pert mert bişeyler duymuştum ama olmamış iyi ki. Jantlar şekil, yakıyo, kasıyo, kavuruyo. İyi ki beni dinleyip 5 kollu almamışın Bi de şu xenon'lara xenon bağlasan tam süper olucak Yay yapıştırmız arabayı. Dizel CVT ST
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Oo hayırlı olsun yaw. Şekil olmuş Focus. Ben pert mert bişeyler duymuştum ama olmamış iyi ki. Jantlar şekil, yakıyo, kasıyo, kavuruyo. İyi ki beni dinleyip 5 kollu almamışın Bi de şu xenon'lara xenon bağlasan tam süper olucak Yay yapıştırmız arabayı. Dizel CVT ST