Şimdi Ara

Focus mu Astra mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: zubbaba

quote:

benzin/lpg her zaman daha ekonomiktir, üstelik 3 yaş da genç araca binmek var, astra iç dış tasarımda da daha hoş bir araç, astra daha doğru bir tercih olacaktır

Benzin lpg her zaman ekonomik felan değildir. Hele opellerde hic degildir. Tamamen lpg'cilerin kendisini avutmasidir. Hele hele o iki motor arasinda kesinlik fordun ki daha iyidir. Kalan kisimlara katiliyorum.

benzin lpg yakıt ekonomisi olarak her türlü daha iyidir, genel bakım masrafları olarak ve olası problemler olarak da çok daha avantajlıdır, evet opel motorlarında subap erimesi mevzusu olabiliyor ama uzun bir km sonra çelik subapla değişmek çözümdür tek sıkıntı bu, ha araç fabrikasyon lpg liyse bu sıkıntı da mevcut değil, bu sıkıntı sadece opel de değil yeni nesil tüm araçlarda olabiliyor, ford opel olması farketmez

olası problemler olarak lpgli araca avantajlı demek burda opeli savunmaya geçmene gerek yok iki aracı kıyaslıyoruz. ekonomi olarak genelleme yapamazsın. Çoğu dizel motor lpgden daha ekonomiktir. tabi opelciler pek bilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

quote:

benzin/lpg her zaman daha ekonomiktir, üstelik 3 yaş da genç araca binmek var, astra iç dış tasarımda da daha hoş bir araç, astra daha doğru bir tercih olacaktır

Benzin lpg her zaman ekonomik felan değildir. Hele opellerde hic degildir. Tamamen lpg'cilerin kendisini avutmasidir. Hele hele o iki motor arasinda kesinlik fordun ki daha iyidir. Kalan kisimlara katiliyorum.

Bilmiyorsan konusma bence. Opellerde degildir ne demek ya? Lpg yi zamli mi satin aliyor opelciler?

Aranan fanboy bulundu. Baştan oku sakince sonra yorum yap canısı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorsan konusma bence. Opellerde degildir ne demek ya? Lpg yi zamli mi satin aliyor opelciler?

Opel cok yakiyor desen tamam da lpg opelde hic ekonomik degil demek farkli baska bir sey. Git okugunu anla sonra karsima gel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Opel cok yakiyor desen tamam da lpg opelde hic ekonomik degil demek farkli baska bir sey. Git okugunu anla sonra karsima gel.

Orada lpg opelde hiç ekonomik değil yazmıyor. Sen anlamayı bırak önce bi okumayı öğren.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benzin lpg yakıt ekonomisi olarak her türlü daha iyidir, genel bakım masrafları olarak ve olası problemler olarak da çok daha avantajlıdır, evet opel motorlarında subap erimesi mevzusu olabiliyor ama uzun bir km sonra çelik subapla değişmek çözümdür tek sıkıntı bu, ha araç fabrikasyon lpg liyse bu sıkıntı da mevcut değil, bu sıkıntı sadece opel de değil yeni nesil tüm araçlarda olabiliyor, ford opel olması farketmez

olası problemler olarak lpgli araca avantajlı demek burda opeli savunmaya geçmene gerek yok iki aracı kıyaslıyoruz. ekonomi olarak genelleme yapamazsın. Çoğu dizel motor lpgden daha ekonomiktir. tabi opelciler pek bilemez.

ben opel i değil atmosferik motoru burada avantajlı olarak gösteriyorum, opel den banane sizler gibi bir arabasına sahip olduğum zaman markaya da ortak olduğumu sanmıyorum ki ayrıca diğer arabam da dizel fiesta, dizel nedir masrafı nedir benzin lpg nedir gayet yeterli derecede biliyorum, üstelik astra konfor ve kalite olarak da bahsedilen focus tan üstün bir araç, hem daha genç hem de daha kaliteli bir araca hem de daha ekonomik şekilde sahip olma mevzusu var burada, çoğu dizel de lpg den ekonomik değildir sadece tork avantajı vardır o kadar, dizellerin günün hesabıyla 25-30 kuruş yaktığı yerde küçük hacim lpg ile herkes çok rahat 20 kuruşların altını görüyor, eğer kullanıcı için anlık hızlanmalar çok mühim değilse dizel araba tercih etmek hem aynı paraya daha yüksek km daha fazla yaş hem de standart bakımından olası arızalarına kadar daha fazla maliyeti göze almaktır

• Astra'dan vazgeçmek için o iç dizaynı bile yeterlidir. Göreceli bir kavram ama neyse. Ayrıca dizel aracı alır arkama bakmam. Lpg ile uğraşması da sıkıntı yaratır. Focus diyorum sürüş dinamikleri yeterde artar .
  • alligatör200 A kullanıcısına yanıt
    KESİNLİKLE FORD FOCUS 1.6 TDCİ 109 240 !
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben opel i değil atmosferik motoru burada avantajlı olarak gösteriyorum, opel den banane sizler gibi bir arabasına sahip olduğum zaman markaya da ortak olduğumu sanmıyorum ki ayrıca diğer arabam da dizel fiesta, dizel nedir masrafı nedir benzin lpg nedir gayet yeterli derecede biliyorum, üstelik astra konfor ve kalite olarak da bahsedilen focus tan üstün bir araç, hem daha genç hem de daha kaliteli bir araca hem de daha ekonomik şekilde sahip olma mevzusu var burada, çoğu dizel de lpg den ekonomik değildir sadece tork avantajı vardır o kadar, dizellerin günün hesabıyla 25-30 kuruş yaktığı yerde küçük hacim lpg ile herkes çok rahat 20 kuruşların altını görüyor, eğer kullanıcı için anlık hızlanmalar çok mühim değilse dizel araba tercih etmek hem aynı paraya daha yüksek km daha fazla yaş hem de standart bakımından olası arızalarına kadar daha fazla maliyeti göze almaktır

Benim herhangi bi yerde arabamin markasini ovdugumu gordun mu ki sadece laf olsun diye konusmak bu. Sizin dizel dediginiz cdti ile bitmiyor. Burda hdi var dci var tdi var. Bunlar cogu yerde lpgden cok daha iyi yakit tasarrufu saglarlar. Ayrica konfor bakimindan focus daha üstündür (iceri ses alma haric) kalite olarakta birakinda 3 yil sonraki araba daha kaliteli olsun. Fanboyluga hic gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok net focus.

• Bence de focus ancak 2013 yazında 2011 model collection olanını 37.000'e almıştık. Piyasa acayip...

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Kime gore neye gore troll yahu sen kimsin ?

İki aracıda kullandım ben astra daha kaliteli nedir bu fanboyluk sanirsinki ford u dedesi kurmus yahu.

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    kime göre subjektif asılsız yorum kime göre fanboy ? size göremi ? siz kimsiniz ? ford marka aracınız olmasa hakikaten inanıcam

konuya gelirsek 2 aracıda kullandım çekemeyenler anten taksın opeli dedem kurmadı forduda ama kardeşim opel daha kaliteli git kullan görüceksin konfor yol tutuş ara hızlanmalar olsun opel focustan 1 gömlek daha üstün asıl sen fanboy olduğun için ota boka sarıp kabullenemeyeceksin o ayrı.
  • Astrada ileride subap problemi cikabilir

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Kullanmasam bende bu kadar ciddi konuşmazdım ara hızlanma mı hangi motor Güncel Model ve Motor gamlarından değerlendirirsek 1.3 CDTI MI 1.6 CDTI MI 1.4 T 140 1.6 180 geç bu işleri FORDUN her konuda Opele cevabı vardır.ECOBOOST 180,1.6 T 180 en iyi cevap TDCİ 115 zaten tartışmaya gerek yok.CDTI 136 320 daha performanslı TDCİ ten 115 270(285) ama Hp tork gücüne göre verdiği performans tatminkar TDCİ 115 in .Tek katıldığım nokta malzeme kalitesi bir miktar daha iyi Astrada Focustan.FORD FOCUS taki süspansiyon sistemi CONTROL-BLADE tam bağımsız Opelde ise Watts bağlantılı arka süspansiyon var İkiside iyi ama Focus daha başarılı FLEX-RİDE paketli alırsanız katlırım o zaman ASTRA daha iyi olur Stok halde FOCUS Daha iyi.TDCİ motor zaten rüştünü kanıtlamış PSA motoru tartışmaya lüzüm yok.Opel Daha yeni 1.6 CDTI 136 320 motor kullandı ASTRADA.Oda beklenilen performansı ağırlığından ve aktarmadaki başarısızlığından dolayı vermiyo.1.6 CDTI 136 320 1.4 T 140 200 ASTRADA kullandım beğenmedim mi beğendim ama Focustan tan üstün olarak görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 3 Ekim 2014; 11:35:10 >

• ccc123 C kullanıcısına yanıt
    Atmosferik Ecotec motorun yüksek viteste ara hızlanmada TDCİ motordan iyi olması imkansız !Konfor ve Malzeme kalitesi daha iyi opelde konuda ki araçları kıyasladığımızda güncel motor ve model gamı kıyaslama olmadığında;ama motorda TDCİ ECOTEC ten daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Kime gore neye gore troll yahu sen kimsin ?

İki aracıda kullandım ben astra daha kaliteli nedir bu fanboyluk sanirsinki ford u dedesi kurmus yahu.

İki aracı da kullandınız mı? Ne kadar süre kullandınız? Ne gibi sorunlar yaşadınız kullandığınız sürece? Forumda trollükle suçlanacak son kişilerden biriyim, o suçlamayı iplemiyorum bile.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Bosver ECOTEC motoru TDCİ motordan daha iyi ara hızlanma yapıyor diyen biri var karşımızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 3 Ekim 2014; 12:05:11 >
  • Hafta içi 2010 model focus tdci trend 95bg şirket arabası, hafta sonu yeni kasa 2013 model 1,6 benzinli 115 bg astra eşimin arabasını kullanıyorum. Eski kasa astra cdti de çok kullandım.
    Bir kere yol tutuşunda focus geride kalıyor ifadesine kesinlikle katılmıyorum. Sanki rayda giden tren gibi çizgisinden hiç sapmıyor.
    Kalkışta evet benim kullandığım araç zayıf versiyon olduğu için biraz ağır kalıyor ama ara hızlanmalar son derece tatminkar. Hele kıyaslanan araç astra 1,3 cdti ise bariz focus önde bence.
    İç mekan yeni astranın hakikaten çok dikkat çekici ve cazip.
    Ama konu eski astra ve focus ise ben focus derim naçizane...

• kesinlikle focus.
    ancak kasa görünümü olarak astra daha cazip.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.