Şimdi Ara

Focus otomatik sorunlu mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mcp şanzımanlı araba alamadığım için pişmanım tüh. Sende belki birgün büyürsen gerçek bir şanzımanlı arabaya binersin. Bu arada audi marka araca sahibim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ford focus 2016 1.5 tdci otomatik vites aracım var. Bir yıldır kullanıyorum 25k yol yaptım, İkinci sahibiyim şanzımanla ilgili bi sorum hiç yaşamadım. Tek sorun biraz konforsuz ve biraz da tirim sesi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Hocam okuyunca kasvetlendim, Manuel daha mı rahat nedir :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Kafa rahatlıgı bakımından evet rahat :)

Sonuç itibaritle bir marka milyon tane otomatik üretiyor,
    Kimse başına bela almak istemez. Ne üretici ne tüketici.
    Otomatik tercih edilebilir , iyi araştırılıp iyi inceleyip noktayı koyması lazım 2. Elde.
    Benim bütcem olsa tercih ederim.

Yinede herkesin bilecegi iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde sorun yaşayan bir kaç arkadaşım var.

• Focus 3 benzinli powershift aracımı yeni sattım, yakalaşık 50 bin km bindim, üzerinde getrat 6dct250 kuru tip şanzıman vardı, aynısını renault yeni meganlarda da kullanıyor ama sanırım 3. Nesil olanını, ben kullandığım sürece sadece bir kere köyde kötü yolda 1. vitesi geçmeyecek kadar yavaş şekilde 4 kişi 10 km yokuş çıkınca doğal olarak şanzıman ısındı kendini korumaya aldı, bunun haricinde bozulmadı kolay kolay bozulup yolda bırakacağını düşünmüyorum, asıl sorun özellikle yaz aylarında 1. vitesten 2 ye geçerken titreme yapması, bu durum seni yolda bırakmıyor ama özellikle dur kalk trafikte çok can sıkıyor, titreme sorunu çözülseydi çok güzel olurdu, kuru kavrama olduğu için yağ bakım derdi de yok zaten gayet ekonomik olurdu.
    Makyajlı kasa ile birlikte dizel otomatikte geldi, dizellerdeki 6dct450 volvolarda da kullanılan yağlı tip kavrama , almayı düşündüğüm için sürekli araştırıp takip ediyorum kronik hiç bir arızasını duymadım, bir kere sürdüm hiç bir sıkıntı görmedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.