Şimdi Ara

Focus satıp 1.16d almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abstraction

Bütçeniz el veriyorsa tam zamanı bence. Çünküseneye aaracınız 80binde olacak. Yakıt olarak aynı gibiler. Bmwnin performansı bir tık daha iyi, sürüş keyfide focustan bir tık yukarda, multimedya sistemi gayet güzel, malzeme kalitesi de bir tık daha iyi. 80-85 bin civarına güzel bir 116d bulunabiliyor şuanki piyasada. İki aracında arkası dar focustan alıştığınız için problem olmaz heralde.

Zaten bekar olduğum için bagaj ve arka kısım beni çok ilgilendirmiyor test sürüşü yapmadığım için şunu sormak istiyorum focusun ön göğüs bölümü geniş ön camda geniş ve yatık olduğu için hem hızı belli etmiyor hemde heybetli bi görünüm veriyor bmwde bu durum nasıldır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az km li bakım paketli 2014 ağustos ve sonrası çıkışlı 1 serisi büyük keyif verir.
    Yakıt olarak oldukça ekonomik
    Alçak sürüş pozisyonu ve sürücüye dönük kokpit eminim hoşunuza gidecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 19 Haziran 2016; 21:31:46 >
  • okanbey123 O kullanıcısına yanıt
    Bmwd ön göğsün yapısı biraz daha farklı, fakat bu durumun hızı belli etmesini etkileyeceğini düşünüyorum, görünümü de biraz basit ama beğenirsiniz heralde. Ayrıca focusta sağ ön yolcu için konsolun aşağıya kadar ve biraz sağa doğru uzanması sıkıntılar oluşturabiliyor.

• Aracımı satıp bmw alıcam gibi golf fiyatlarına biraz baktım highline manuel dizel golf 80-90 bin arasında çok gereksiz Mercedes veya Audi hiç düşünmedim zaten umarım hayırlısı olur cevap yazan yardımcı olan herkese teşekkürler

• 116d güzel seçim ama Highline manuel dizel golf sıfır fiyatı kesinlikle şuanki piyasada abartı değil.Bmw sever biriyim ama ben olsam çok ikilemde kalırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

116d güzel seçim ama Highline manuel dizel golf sıfır fiyatı kesinlikle şuanki piyasada abartı değil.Bmw sever biriyim ama ben olsam çok ikilemde kalırdım.

Golfü az buçuk biliyorum motorunu ve iç mekan kalitesini kasa olarak bana göre bmw çok önde gündüz ledleri ve böbrek ızgaraları yeter ama motor konusunda vw dizelini beğenmiyorum bmw Hakkı'nda yorum yapamıyorum ama incelemeler ve genel yorumlarda başarılı olduğu göze çarpıyor sürüş zevkide çok iyiymiş anladığım

Aynen öyle sürüş keyfi,yol tutuş konusunda rakipsiz ama iç mekan,ergonomi olarak golf biraz daha önde denilebilir.Bmw 1 genl manada elbette daha iyi bir araç ama bence burada önemli olan aradaki fiyat farkına ne kadar değer?O düşünülmeli
  • güzel iş olur elbette ama ford can sıkmıyorsa ve maddi durum müsait değilse mantıksız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1 serisi kesinlikle memnun eder.Alacak bütçe varsa hiç düşünme al.
    Yalnız ben kesinlikle manuel almam 116d yi.
    Sizin ihtiyacınız olamayabilir ama satarken manuel Bmw sıkıntı olur.Hem zor satılır hem de daha çok değer kaybeder.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

1 serisi kesinlikle memnun eder.Alacak bütçe varsa hiç düşünme al.
    Yalnız ben kesinlikle manuel almam 116d yi.
    Sizin ihtiyacınız olamayabilir ama satarken manuel Bmw sıkıntı olur.Hem zor satılır hem de daha çok değer kaybeder.

O kadar bütçem yok zaten 1 serisi dizel bmw almak istiyorsam ya 80-85 ya 100-105 vermem lazım tamam makyaj yedi çok güzel oldu ama otomatik için 20 bin fark zaten veremem ancak benzinli olanına yönelebilirim oda yakıtta üzermi beni bilmem

• Hocam olabilir de hani ama 2 yaşında araba 1 yıl sonra km si yüksek olacak diye satmak istiyorsanız, sıfır aldığınız aracın da 3 yıl sonra kmsi yüksek gelir. Yani bunun sonu yok ama yercih sizin tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 20 Haziran 2016; 10:06:24 >
  • Bence iyi bir seçim olur fakat ekonomi yapmak isteyip bmwnin parça servis kasko pahalılıklarını göze almak mantıklı gelmiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Hocam olabilir de hani ama 2 yaşında araba 1 yıl sonra km si yüksek olacak diye satmak istiyorsanız, sıfır aldığınız aracın da 3 yıl sonra kösi yüksek gelir. Yani bunun sonu yok ama yercih sizin tabii

Aynen, ben de bunu yazacaktım. Bu kadar çok km yapıp da 60-70 bine gelmeden aracı satacak durumum olsa çok da düşünmezdim ne alacağım konusunda. Zira alacağım arabanın da canı max 2-3 sene olacak.. Sıfır araç alınca 5 seneden az kullanmıyorum ben, km, piyasa vs de umrumda olmaz. Temiz ve bakımlı binerim ondan sonra da değerinde satarım. Ama zevkleri tartışmanın yersizliğini düşünerek konuya döneyim. Kardeşimde dizel-otm 1 serisi var, 3 ay oldu alalı, araçtan çok memnunuz . Arkası biraz dar onun haricinde aracın herşeyi tatmin ediyor. Sürüşü en güzel yanı, kokpite oturunca 3 serisi havası alabiliyorsunuz rahatlıkla. C sınıfı bir araç alacak olsam kesinlikle 1 düşünürdüm ki kardeşime de ben aldırdım. Arkadan itişli son C sınıfı araç olması da bu aracı ayrıca özel kılıyor.

• paran yetiyorsa al gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

Hocam olabilir de hani ama 2 yaşında araba 1 yıl sonra km si yüksek olacak diye satmak istiyorsanız, sıfır aldığınız aracın da 3 yıl sonra kösi yüksek gelir. Yani bunun sonu yok ama yercih sizin tabii

Aynen, ben de bunu yazacaktım. Bu kadar çok km yapıp da 60-70 bine gelmeden aracı satacak durumum olsa çok da düşünmezdim ne alacağım konusunda. Zira alacağım arabanın da canı max 2-3 sene olacak.. Sıfır araç alınca 5 seneden az kullanmıyorum ben, km, piyasa vs de umrumda olmaz. Temiz ve bakımlı binerim ondan sonra da değerinde satarım. Ama zevkleri tartışmanın yersizliğini düşünerek konuya döneyim. Kardeşimde dizel-otm 1 serisi var, 3 ay oldu alalı, araçtan çok memnunuz . Arkası biraz dar onun haricinde aracın herşeyi tatmin ediyor. Sürüşü en güzel yanı, kokpite oturunca 3 serisi havası alabiliyorsunuz rahatlıkla. C sınıfı bir araç alacak olsam kesinlikle 1 düşünürdüm ki kardeşime de ben aldırdım. Arkadan itişli son C sınıfı araç olması da bu aracı ayrıca özel kılıyor.

Kesinlikle haklısınız aslında önemli olan ikinci el piyasası ve güvenliği olması lazım tabi bmw sevdasıda ayrı bi konu para olsa daha iyisini istiyo insan bu vergilendirme sisteminin allah belasını versin demek istiyorum

116i az yaksa da Senede 30-35 bin km için benzinli önermem .

• dizelini alabiliyorsan al diğer türlü pişman olursun
  • Golf 7 1.6 TDİ highline veya comfortline + surus paketi ve mümkünse xenonlu ve led stoplu Ali'n keyfinize bakın. Focusdan sonra size çok iyi gelecektir. Çok kaliteli bir araç. Bende yakın Zaman'da golf 1.6 TDİ comfortline aldım. Sürüs keyfi ses yalıtımı ve kalitesi işçiliği çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tharick2007

Golf 7 1.6 TDİ highline veya comfortline + surus paketi ve mümkünse xenonlu ve led stoplu Ali'n keyfinize bakın. Focusdan sonra size çok iyi gelecektir. Çok kaliteli bir araç. Bende yakın Zaman'da golf 1.6 TDİ comfortline aldım. Sürüs keyfi ses yalıtımı ve kalitesi işçiliği çok iyi.

led cart curt oldu sana 85-90bin tele. gider 116d alırım
  • tamamen gereksiz anlamsız bir hareket olur

focus gayet konforlu sınıfının üst düzey arabalarından biri, tasarım olarak çok başarılı, uzun km lere dayanıklı, yedek parça ve servis imkanı uygun ve yaygın, araç ister 40 bin olsun ister 400 bin olsun satılacağı zaman satılır, 1 hafta 1 ay geç satılır ama satılır, sorunsuz bir araçtır

bu durumda her türlü ihtiyacı karşılayan bir aracı anlamsız yere satıp o kadar para üstüne koymak başlı başına israf, onu satıp üstüne boşu boşuna vereceğiniz parayla faydalı işler yapın arabaya harcamayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.