Arkadaşlar fazla abartmayalım..Bazıları araçlarını teşhir etmek istemiyorlar bu yüzden kapatıyorlar..Ben ilk başlarda plakası kapalı olan ilanlara hiç bakmıyordum..Hemen geçiyordum..Ancak bir iki ilana mesaj attım arabanın sahipleri plakayı verdi..
Plakayı saklayıp ne yapcak ki netten kredi kartıyla almıyoruz ki arabayı..Araba görmeye gidilince plaka zaten açığa çıkacak..Siz uyanık olduktan sonra karşı taraf hiç birşey yapamaz..
Belki bir ihtimal arabası rehinlidir..Borcunu ödememiştir..Birisi gelir noter onaysız satışını alır diye düşünebilir..Yahutta borcunu ödemiştir banka işlemlerini yapmadığı için ruhsatta rehinli görünüyodur araç..Plakanın rehinli görünmesini istemiyor da olabilir..
Ben arabayı almadan önce gittim bir kasko şirketine arabanın plakasını sorgulattım 3 yıllık kaskosu olan arabanın daha önce hiç kazasının da olmadığını öğrendim..
quote:
Orjinalden alıntı: ozyurek
quote:
Orjinalden alıntı: romwar
quote:
Orjinalden alıntı: fcs44
plakası kapalı olan ilanlara dikkat edin
ben de onu merak ediyorum neden plaka kapanır ? bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Ya kötü niyetli kişilerden korunmak için ya da köyü niyetli olunduğu için kapatılıyor... Artık plakalardar tüm araç geçmişi görülebiliyor...
Araç geçmişi nasıl görülüyor?
evet egm den sadece çalıntı ve tehdit öğreniliyor. onun harici internet uzerinden bahsettiklerinizi ogrenmenin yolu var mı ? yoksa tek yol sigortacılar mı ?
Plaka ve focusların ön camındaki VIN ile internetten de sorgulanıyor sahibinin adına da ulaşabilirsiniz üstelik.. ancak sadece hasarlı ya da hasarlı değil şeklinde görünüyor..Kasko şirketleri ayrıntılı görüyor ve sadece plakayı görmek yeterli oluyor.. En iyisi bir acenteciden yardım almak..
quote:
Orjinalden alıntı: x15
Plaka ve focusların ön camındaki VIN ile internetten de sorgulanıyor sahibinin adına da ulaşabilirsiniz üstelik.. ancak sadece hasarlı ya da hasarlı değil şeklinde görünüyor..Kasko şirketleri ayrıntılı görüyor ve sadece plakayı görmek yeterli oluyor.. En iyisi bir acenteciden yardım almak..
Plaka kısmını seçin..Şasi numarasını yazın..Kolay gelsin.
ESKİ ARAÇLARIMA bile baktım :)))) hasarsız hepsi :)))
Ben kaskoyu 2.5 ay önce yaptırdım..Aracı satın alırken bakmıştım ama şu an arabamın eski sahibindeki hasar durumu gözükmüyor sadece bendeki durumu gözüküyor..Dolayısıyla bu sorgulama sadece aracın şu andaki sahibindeki geçmişini yansıtıyor..Kasko firmaları bütün geçmişi görüyor sanırım..
Ben daha 1.5 ay önce 2000 Focus Ambiante GP (GÜvenlik Paketli) 101.000 km de tüm bakımları eksiksiz, trigger seti fren balataları baskı balata yağ değişimi yeni yapılmıştı. 2 yıl garantili EcoTech LPG vardı Amerikadan aldığım orjinal Ford CD çalar mevcuttu. 4 yeni yaz lastiği yanında 4 yeni kış lastiği 8 izide Michelin Alpine idi.. ABS- Çift Airbag * Klima vardı. 16850 ye vermiştim.. kazası hasarı yoktu çok şükür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme