iç temizliği için selam versen 200 gözden çıkarman lazım en az.
Arkadaşlar bende arabayı ilk aldıgımda aynı sorun vardı.Krem rengi döşemeler ve lekeler.....Kara kara düşünüp böyle sorarken bi askerim ben oto yıkamacıyım size çözümü söyleyebilirim dedi bende yaptım leke meke kalmadı.Krem döşemeler pırıl pırıl olmuştu.Reklam olmasın ama kosla oxı actıon alıyorsunuz,lekeye döküyorsunuz halı yıkama makinanız var ise onun suyunada katıp koltukları halı gibi yıkıyorsunuz.Kuruduktan sonra bakıyorsunuz lekeler yok olmuş...
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24�
quote:
Orjinalden alıntı: arinc_3222
75ytl ile 100ytl arasında değişiyor ama koltuklara öyle bir şey yapıyorlar ki koltuğa sıvı birşey döküldüğünde içine yemiyor döşeme silince hemen çıkıveriyor, kendi aracımda ziebart yapılı o yüzden biliyorum
Dostum ne 100 lirası ?... Ziebartta kelebek cama filmi çekmezler o fiyata
Ben 2004 yılında arabaya ziebart yaptırdığımda bu 110 ytl fiyat biçmişlerdi, demek zam gelmiş Paso herşeye zam geliyor ne olacaksa bizim sonumuz
2004 mü
Dostum 4 sene olmuş.Ucuzlayacak hali yok tabi zam gelecek.İyide gelmiştir ama
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24�
2004 mü
Dostum 4 sene olmuş.Ucuzlayacak hali yok tabi zam gelecek.İyide gelmiştir ama
Valla hocam öyle 4 sene az bi zaman'da değil ama arabanın iç temizliğinede 200ytl verilmez ki ya adamın içine oturur ya
Aslında verilir... Zaten sana en az 6 ay garanti veriyolar.6 ay boyunca kirlerden vs. aracın döşemelerini koruyo... Aynen boya koruma gibi.Yani dökülen bi maddeyi hemen silersen çıkıyo.Ama şuanda ne dökülürse orda kalıyo
MERHABA SAYIN FORD SEVENLER ; FORDMARKALI ARAÇLARINIZ İÇİN GEREKLİ CIKMA VE YENİ PARÇALARIMIZLA HİZÖETİNİZDEYİZ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme