Şimdi Ara

Follower Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok güzel cevap tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huorpalantir

Evet verebiliyoruz.

Nereden sıfırlıycan? Ben bulamadım!
    WD ile oynuyorum, templar kullanıyorum...
    Muhabbetleri hakikaten iyi.. hatta bu ayki Oyungezer dergisini alırsanız, follower'lar ile ilgili çok güzel şeyler yazıyor..

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

cok güzel cevap tebrik ediyorum.

Muhahaha!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 13 Haziran 2012; 15:43:02 >
  • haklısınız işte olduğum için tam yerini bilmiyorum. eve gidince cevabı editleyecektim.
  • Derken hatırladım. Followera gelip retrain yapacaksınız galiba.
  • Templar en kral follower. Scoundrel boş muhabbet yapıyor, Enchantress de güzelliğiyle etkilemeye çalışıyor ama ikisi bir Templar etmez benim gözümde
  • Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
    •1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
    •Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
    •Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
    GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 15 Haziran 2012; 20:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
    •1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
    •Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
    •Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
    GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI

battle.net üzerinden alabilirsin kendi sitesi. Sana dijital key verecek oyunuda oradan indireceksin
  • Konu biraz hortlicak ama hic bir yerde dogru duzgun bi bilgi bulamadigim icin buraya yaziyorum. Bu followerlar bizim dusurdugumuz altinlarda ya da kazandigimiz xplerde dususe neden oluyorlar mi? Ornegin bi dungeon da tek basima 100 altin ve 100 xp alacakken sirf follower yanimda diye bu sayilar 80 altin ve 80 xpye duser mi? 20 altinima ve 20 xpme follower cokebilir mi? Templar dayiyla ilk konustugumuzda ne bulursa benimdir demisti o yuzden killanip hic bi follower almadim yanima su ana kadar.. Isin ozu follower kullanmali miyim? Cevaplayabilen olursa simdiden cok tesekkur ederim. Bu arada oyunun RoS PS4 surumunu oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirQuadhros -- 10 Kasım 2015; 13:42:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.