Şimdi Ara

Fön Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Evde uzun zamandır kullandığımız berberin toptancısından aldığımız Daimon ve ona benzer 2 tane fön makinesi var fakat ben pek memnun değilim ve de saçımı yıprattığını düşünüyorum. Az önce internette ve youtubeta gezinirkin de profesyoneller iyonik fön makinesi tavsiye ediyorlar, birçok markanın farklı modelleri var ve bu iyonik mevzusuna da çok hakim değilim. Kullanan, bilgisi olan arkadaşlar ne tavsiye edersiniz acaba?

• Valla bende kaç gündür araştırıyorum bir tane adam akıllı bilgi yok internette şu konu hakkında. Mağazalardaki yorumlara bakıyorum hepsi sahte yorum. Öyle olunca direk cayıyorum o üründen. Bir ürünü satmak için sahtekarlığa başvurdular mı, o ürünü alacağım varsa da almıyorum. Bi tane fön makinesi bulamadım aldığıma pişman olmam diyebileceğim.
  • Dean13 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla aynı durumdayız, bilgi alışverişinde kalalım, umarım düzgün bir şey alırız. Dediğiniz gibi insan inanamıyor da artık ne yapacağını da bilemiyor. Şu an var mı aklınızda modeller? Bir de iyonik konusunda ne düşünüyorsunuz? Son olarak fön çekiyorsunuz anladığım kadarıyla, saçlarınız nasıl ve ne tür bir fön fırçası kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba tekrardan. Başka bir forumdaki bir kullanıcı şu fön makinesini önermiş, size de haber vereyim dedim fakat fiyatı biraz tuzlu gibi gerçi şu an piyasaya göre de normal sanırım.

Braun Satin Hair 7 Iontec HD710 2200W
  • Çok dûşünmeye gerek yok hocam ETAP alin gecin. Tum kuaforler nerdeyse bunu kullaniyor. Banada berberim tavsiye etmisti..yillardir sorunsuz kullaniyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Ben bu iyonik olayını merak ediyorum hocam, gerçekten fark ediyor mu saça
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelterazi

Hocam valla aynı durumdayız, bilgi alışverişinde kalalım, umarım düzgün bir şey alırız. Dediğiniz gibi insan inanamıyor da artık ne yapacağını da bilemiyor. Şu an var mı aklınızda modeller? Bir de iyonik konusunda ne düşünüyorsunuz? Son olarak fön çekiyorsunuz anladığım kadarıyla, saçlarınız nasıl ve ne tür bir fön fırçası kullanıyorsunuz?
    Arzum Pery aldım ben, A101 e gelmişti piyasasından 20 lira daha ucuza. aldım gitti. Çok araştırınca sonuca ulaşılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dean13 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, hayırlı olsun. Nasıl peki memnun musunuz üründen?
  • Memnunum bi sıkıntısı yok. 3 yıl garantisi var. Yalnız profesyonel fön makinesi olarak geçmiyor, zaten öyle bir fön çekmek istiyorsan 80 lira gibi bir paraya yapamazsın. Pahalı birşeyler alman lazım. İsmini ilk defa duyduğum bir sürü fön makinesiyle karşılaştım internette, dediğim gibi sahte yorumlar görünce yine marka algısı devreye girdi Arzumu aldım
  • 5 gün önce hb'dan etap 3200s modelini aldım daha önce dandirik bir arzum kullanıyordum a101 den 50-60 lira gibi bi fiyata almıştım
    ama gel gör ki dandirik arzum daha sıcak üflüyordu..
    ama etapın hızı ve kalitesi makineyi eline aldıgında anlaşılıyor,ve biraz ağır üflemesi çok kuvvetli keşke bir tık daha sıcak üfleseydi
  • Saçı yormayan, yapışkanlık hissi yaratmayan, saça olduğunca az zarar veren bir makine önerilerine açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.