Şimdi Ara

FONKSİYON BİLMEDEN TRİGONOMETRİ ÖĞRENİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometride üçgenler konusunu biliyorum fakat matematikte fonksiyonları işlemedim. Sizce Trigonometri için öğrenmelimiyim kimi arkadaşlar mat 2 de çok karşına çıkar öğren dedi siz ne diyosunuz çok önemlimi bu konu

Ayrıca trigonometri için bilinmesi şart olan konular varmı. Mat2 temelim hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 7 Ocak 2014; 8:38:58 >

• fonksiyon her konuda var aslında tersini almayı bileşke fonksiyon işleme sokmayı ve grafik okumayı bil fazla bir şey değil mat 2 de çoğu konuda lazım fonksiyon bilgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvoni -- 7 Ocak 2014; 8:44:06 >
  • bizim bi hocamız vardı fonksyon yoksa polinom yoksa trigonemetri yok trigonemetri yoksa karmaşık sayı yok log yok 11. sınıf mat yok 11.sınıf mat yoksa 12. sınıf mat yok bide yokları uzatırdı neyse sen onu boş ver ben bile boş veriyom sen şundan bundan dolayı çalışma bence öğrenmek için çalış seni öldürmezler veya başka bir şey yapmazlar fonksyonu öğrenirsen
  • sipriyalli defter kullanıcısına yanıt
    Dostum ben sırf trigonometri öğrenmek için tabikide öğrenmeyeceğim. Fakat konularımın yanında ayriyetten mat 2 de çalışmak istioyorum demek istediğim fonksiyonu işlemedim. Mat2 dersine hangi dersten başlamalıyım bunu demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Dostum ben sırf trigonometri öğrenmek için tabikide öğrenmeyeceğim. Fakat konularımın yanında ayriyetten mat 2 de çalışmak istioyorum demek istediğim fonksiyonu işlemedim. Mat2 dersine hangi dersten başlamalıyım bunu demek istemiştim

bence 10. sınıf tan yani polinomdan başla o sıraykl git
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic54 -- 7 Ocak 2014; 15:49:51 >
    Konu sıralamamam ne olmalı ?

FOnksiyonlar

polinomlar

2. dereceden denklemler

eşitsizlikler

trigonometri bu şekilde gitsem eksiklik çekermiyim hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Konu sıralamamam ne olmalı ?

FOnksiyonlar

polinomlar

2. dereceden denklemler

eşitsizlikler

trigonometri bu şekilde gitsem eksiklik çekermiyim hocam ?

...
    eşitsizlik
    parabol
    trigonometri
    karmaşık
    log
    binom kombinasyom
    .
    .
    .
    Teşekkür ediyorum çokçana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.