Şimdi Ara

fonksiyon kampı (bi süre yokum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fonksiyon öyle tek kitaptan çözdüm oldu bitti denecek bir konu değilmiş onu öğrenmiş oldum ayt'nin her konusunda karşıma çıkınca. evde bulunan tyt ve ayt kaynaklarından çözmeyi planlıyorum tüm fonksiyon sorularını. telefon kullanımı azaltacağım bu süre boyunca. matematikte odağım sadece fonksiyonlar olacak. elbette diğer dersleri de aksatmamaya çalışacağım. yaklaşık iki hafta sürecek bu kamp. çözeceğim kitapları da yeri gelince yazacağım. tavsiyeleriniz olursa söyleyin lütfen. ilk olarak acil ve apotemi fasikülleri ile başlıyorum. kırptım ikisini de. kolay kısımlar yok yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kg

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hem acil hem apotemi hem tyt ayt sb ler çok zamanını alır sadece apotemi +1sb çözsen de yeterdi bence tatmin olmazsan 1sb daha çözersin çok da abartma

• hocam tyt ve ayt fonksiyon konuları farklı gibi. sizce nasıl bir yol izlemeliyim ikisini de halledebilmek için? tek sb'de ikisini birden vermiyorlar genelde.

• sadece apotemi yeterli bastan sonra cozersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikkci kullanıcısına yanıt

bastan sona*

• Hocam bence 14 gün biraz abartı kaçar 0 değilseniz maksimum 5 günlük işi var fonksiyonun. Birde hazır gelmişken 2 tane kaliteli soru ve buna bağlı olarak fonksiyon sorusu ve yorumu bırakayım. İlki şu soru
    Çözümü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkincisi de acilin fasikülünden bir çözümlü soru

Bu soruyla aynı mantıkta Mustafa hocanın ayt mat sb sinden bir limit sorusunuda eyüp b yakın zamanda şu videoda çözmüştü. Limit bilmiyorsanız dahi bu yorumu kazanmak için bile izlemenizi tavsiye ederim. Video linki
    Eyüp B. Matematik Geometriyoutube
    LİMİT POLİNOM |MY MATEMATİK AYT | 1SORU-YORUM
    https://www.youtube.com/watch?v=KS2ty5bEbUM&feature=youtu.be

• teşekkür ederim hocam
    biraz sıfır sayılırım aslında. bitirmişken tam bitireyim diyordum. dikkate alacağım söylediklerinizi.

• Ltiye ne zaman geçmeyi düşünüyorsunuz hocam ben de fonksiyonlarda hiçbir zaman bitmemiş gibi hissediyorum bir türlü tam bitiremedim

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Önemli değil hocam iyi çalışmalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.