Şimdi Ara

Fonksiyonlar Konusunu Hangi Hocadan Çalışayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi fanboy da burada, buyur buradan yak. vallahi temel atarken hep nejdet hocadan dinliyordum ama soru bankasında çözebildiğim sorular çok değildi kaldı ki soru bankaları da orta seviyeydi. nejdetten dinleyip soru çözmeye çalışmak var br den dinleyip soru çözmeye çalışmak var. sen diyordun sanırım nejdet hoca kirpiden daha iyi diye. ben nejdet çöp filan demedim, hatta geometride onunla beraber gideceğim, sadece nejdet dinledikten sonra karekökten soru çözülemez diyorum, KENDİ FİKRİM.
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Birçok insana ve bana abilerime yararlı olduğu için br yide deneyip nejdet hocada karar kılıp insanlara tavsiye etmek ne zamandır fanboyluk. Ben rahat rahat çözüyorum ayrıca. Nejdet hoca kirpiden iyi nasıl diyebilirmki nejdet hoca zaten nejdet kirpi. Bende soru çözülebilir diyorum. Fazla söze göre yok artık. Kim kimden iyi anlıyorsa ondan dinlemeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlış yazmışım, kusura bakma, ''nejdet br den iyi diyen sendin galiba'' yazacaktım. tabii ki öyle hocam, sen anlayıp çözebiliyorsan sıkıntı yok, ben çözememiştim.
    Bir mesajımda demiş olabilirim. Elbette sende br den anlıyor ve yapabiliyorsan bu senin için çok güzel birşey. Hayatta başarılar dilerim.

• hayır, br den anlamıyorum maalesef
    Şuan harika bir boşluğa düşürdün beni reis. Br den bende anlamamıştım karışık gelmişti. Biraz felsefe yapacağım ama; bir fil evin kapısından geçemez ama bir insan geçebilir :)

• hocam br den anlayamamam br yi kötü yapmıyor, iyi temel gerektiriyor ve lti, trigo dışında çok gerekli değil bence. yaptığın felsefeyi de anlamadım ne yalan söyleyim, hasta olduğumdan kaynaklanabilir
    Senle bi ilgisi yok. Felsefeyi hep sevmişimdir ama hiç anlamamışımdır.

• Alan Cormac kullanıcısına yanıt
    Benim matematik temelim var.

apotemi de 12 soru varsa 6 sini hallediyorum.

Sonra bi tur daha atiyorum 2 tane felan kaliyor.

Oda sac bas yolduruyor hergun kitapla ilgileniyom

Ilk 30 sayfa felan bitti. Alali 1 hafta felan oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.