Bildirim
FooBar için Equalizer Ayarları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla ben bir ara hazır EQ ayarlarını bulmuştum; fakat kaybettim. Eğer bulabilirsem buraya yollarım
edit;
Hazır preset olarak bulabildiklerim;
Buradan indirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 28 Ekim 2006; 7:17:59 > -
Teşekkürler Hazır EQ ayarları dışında FooBar da kullandığınız ince ayarlarıda paylaşırsanız sevinirim. -
Daha ince ayardan kastınız? Valla ben KS [Kernel Streaming] daha ince bir olay bulamadım daha, bu özelliğe sahip başka bir müzik çalar uygulaması da yok piyasada
İnce ayar olarak başka bir sürü eklentisi, ıvır zıvırı var. -
Evet Kernel Streaming dışında kullandığınız ve performans sağlayan bir eklenti olup olmadığını merak ediyorum :) Teşekkürler. -
Valla yeni bir aksiyon ya da atraksiyon olursa bu başlık altından haber veririm -
Tamam bende şahsen denediğim ve beğendiğim bir eklenti olursa buradan haber veririm.FooBar bilgilerimizi burada paylaşalım.Teşekkürler. -
Selam Benim Eq bu sekilde
x-fi ve kulaklık kullanırken. z-5500 üm garantide oldugu için ayar yapamadım daha foobar ile.
Kulaklıgım SennheiserHD202 bu arada tavsiye ediyorum F/P çok iyi bir kulaklık..
-
Paylaşımınız için teşekkürler.Ayarları kaydettim fakat şuan bulunduğum ortam sesli olduğu için deniyemiyorum Logitech Z-5500 için yapacağınız ayarlarıda merakla bekliyorum.Diğer FooBar eklentileri ile yaşadıkları deneyimleride paylaşanlar olursa seviniriz tekrardan teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X