Bildirim
Football manager 2013 crash dumps kesin çözüm (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
arkadaşlar bende oyun yüklü illa bidahamı indirmek gerekiyor kurulu oynun üstüne yama felan atsak sorun çözülmezmi -
kardes indiriyorum inş çalışır.. senden allah razı olsun be.. -
kardeş bide bişi dicem kurulum aşamasında yapmam gerekenleri kısa olarak atar mısın be ? lütfen. bu oyunun bagımlısıyım ben :) -
hayır kardeş çözülmüo ben en az 20 kere denedim indir bunu 1 saatte felan iner. -
kardeş free zip opener ile açsam nolur ki?
@kreator717 -
allah ne muradın varsa erdirsin kardeş harbiden de oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: fm2013hastası
allah ne muradın varsa erdirsin kardeş harbiden de oldu.
güle güle oyna kardeşim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: nenmorin
arkadaşlar bende oyun yüklü illa bidahamı indirmek gerekiyor kurulu oynun üstüne yama felan atsak sorun çözülmezmi
kesin çözüm indir kur oyna :) -
6 gblık dosyayı indirdim, cracki yaptım ama oyun bile açılmadan crash dumps hatası verdi ve şu an hala açılmıyor. -
kardeşim indiriyorum inş. olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Trabzone
6 gblık dosyayı indirdim, cracki yaptım ama oyun bile açılmadan crash dumps hatası verdi ve şu an hala açılmıyor.
valla kardeşim ilk yorumlardan itibaren aç oku herkezin çalıştı yani sorun dosyadan kaynaklı olamaz dimi? -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga4510
kardeşim indiriyorum inş. olur
olur kardeşim olunca yazmayı unutma -
quote:
Orijinalden alıntı: kreator717
quote:
6 gblık dosyayı indirdim, cracki yaptım ama oyun bile açılmadan crash dumps hatası verdi ve şu an hala açılmıyor.
valla kardeşim ilk yorumlardan itibaren aç oku herkezin çalıştı yani sorun dosyadan kaynaklı olamaz dimi?
Antivirüsü deaktif edip crack yaptım oldu :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kreator717
quote:
valla kardeşim ilk yorumlardan itibaren aç oku herkezin çalıştı yani sorun dosyadan kaynaklı olamaz dimi?
Antivirüsü deaktif edip crack yaptım oldu :)
hayırlı olsun kardeşim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tolga4510
Kardeşim çoook sağol oyun süper çalıştı sana minnettarım yaaa
hayırlı olsun kardeşim :) -
yorum yapanların %80'i çalıştı diyor. bi kaç gündür fm oynucam diye tutturdum bakalım :) çalışırsa kral sensin :) şimdi iniyor. kurar 1ay(oyun zamanıyla) oynarım. gelir yorumumu yaparım gece gece :) haydi iyi geceler:) -
quote:
Orijinalden alıntı: thuglife13
yorum yapanların %80'i çalıştı diyor. bi kaç gündür fm oynucam diye tutturdum bakalım :) çalışırsa kral sensin :) şimdi iniyor. kurar 1ay(oyun zamanıyla) oynarım. gelir yorumumu yaparım gece gece :) haydi iyi geceler:)
bekliyorum kardeşim :) -
Kardeşim normalde ben form sayfalarına üye değilim fakat sırf sana cevap verebilmek için bu form sayfasına üye oldum.Allah senden razı olsun sayende aylardır yaşadığım crash dump sorunu çözüldü. Emeğine sağlık..Yapamayan arkadaşlar bahane uydurmasın oyun çalışıyor.Eğer yapamadıysanız oyuna ait ne varsa silip oyunu tekrar yükleyin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X