Steamda oyunu yukleyim sonra belgelerim kismindaki yere graphics diye dosya aciyordum oluyordu. Bu sefer gormuyor orayi. Oyun icinde tema yenile, arayuz temizle gibi seyleri de denedim. |
Football Manager 2023 [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Sigames forumlarına bakın olmazsa bi konu açın.
-
Xbox uzerinden oynuyorum hem 22 ve 23 var. Belgelerimdeki fm 22 adini degistirip 23 yaptim sorunsuz çalışıyor. Eve gidince belgelerim icerigini atarim buraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Simdiye kadar steamden alip oynuyordum ve grafikleri belgelerim icindeki yere kopyalayinca oluyordu. Simdi aynisini yapinca olmuyor.
-
-
merhaba, oyunun 23.3 güncellemesinden sonra maç motorundaki değişmelerden dolayı eski sürümdeki oyun akıcılığı ve zevki almakta zorlanıyorum, hala 23.2.2 sürümünü oynayan biri varsa eğer oyun klasörünü paylaşabilir mi rica etsem
-
Oyunu gamepass uzerinden komple silip yukledim, yeni oyun actim ve bu sekilde calisti. Tesekkurler,
Ama yeni guncellemede bizim ligdeki oyuncularin ozelliklerini bayagi azaltmislar gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 26 Mart 2023; 2:42:18 > -
Önceki serilerde rahatlıkla oyuncu satabiliyordum. Maaşı fazla olmasına rağmen gerekirse bir kısmını ben karşılayıp öyle kulüplere öneriyordum alıcısı çıkıyordu şimdi asla teklif gelmiyor oyunculara. Ayrıca değerler de yine komedi. ŞL de gol kralı oluyor oyuncum sezonda 50yi aşkın gol atıyor, gelen teklif 3 milyon o da taksitle Reddediyorum oyuncu tribe giriyor. 5 ay iyi oynayan topçu sözleşme diye zırlamaya devam ediyor.
Bunlar oyundan soğutuyor beni.
-
fırsat yok mu hiç.
-
Başarılı taktik arayanlar için taktiği detaylı test ettiğim videonun linkini bırakıyorum. Taktik indirme linki de videonun açıklama kısmında. Şimdiden başarılar.
https://m.youtube.com/watch?v=jwXNc_MxCiA&t=7s
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar fm 23 dosyasını genie bulamıyor yönetici olarak çalıştırıyorum yine ayni ne yapabilirim
-
arkadasşlar forvet tarzı hangisi daha iyi
-
boey bu sezon ferdiden kat be kat daha iyi. şaka gibi. ferdi reale falan gdiiyor. ferdi ne yapmış bugüne kadar? büyük maçlarda 0 çekmiş bari important matches özelliğini 1 yapın.
altay bayındır çöp oğlu çöp. aşırı nerf gerekiyor.
rossi bitiriclik 14? 7 olması lazım.
king pedro zaten acil nerf lazım?
kingin driblingi 15 rashicanın 13???? allah sizi bildiği gibi yapsın
ayrıca galatasaray her simülasyonda şampiyonluğu bırak ilk 3 e giremiyor. bu mu adil ? takım şu an ligde rekorlar kırmış ama fmde ilk 3e 4e giremiyor.
şu fm araştırmacıları komple değiştirilmeli.
-
cimbomfedaisi mi fenerdüşmanı mı belli değil
Hiç tam kadro maça çıkamıyorum. Bu son güncellemeden sonra sakatlık furyası başladı. En az 10 sakat var takımda
İyi akşamlar. Ligdeki mevcut yabancı kuralının her sezon aynı şekilde devam ettiği bir yama var mı? Xbox gamepass ile oynadığımdan editör indiremiyorum. Elinde olan varsa bana gönderebilir mi? İstediğim 8+6 şu an süper ligteki yabancı kuralının her sezon bu şekilde devam ettiği yama.
-
Şurda 3 farklı yabancı kuralı var
football manager türkiyeFM23 Güncel Yabancı Sınırı Kaldırma (Ara Transfer Güncellemesine Uygun) | Fmhikayeleri - Türkiye'nin Football Manager Sitesihttps://fmhikayeleri.com/fm23-yabanci-siniri-kaldirma-guncel -
İlk senemde gelen regenin güzelliği :)
-
Hocam teşekkürler link için ama buna bakmıştım. Bu yamada 14 yabancı kuralı var sadece, ilk 11'de 11 yabancı oynatabiliyorsunuz. Benim istediğim 14 yabancı kaydedebileceğim ancak ilk 11'de 8 yabancı kullanabileceğim bir yama. Elimde editör olsa kendim yaparım ama Xbox Game Pass'te 81 TL ödemem gerekiyor editör için :)
-
Hangi temayı kullanıyorsunuz hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X