Bildirim
FOOTBALL MANAGER MOBİLE 2017 (6. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tamam hocam telefon ip7 plus o zaman rahatça yükleyeyim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende olmuyor aynı oyuncular var. bi nalamkı olmuyor oynadığım oyunun rica etsem bi göz atarmısınız. -
İlk başta başkanla aramız kötüydü sonrası avrupa kupası & süper kupayı kazanınca aramız bayağı düzeldi şuan Bir de üstüne avrupa kupaları elemeleri için Milli takımdan teklif geldi onuda kabul ettim şuan menajerlik serüvenim mükemmel bir şekilde devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben apk indirdim fakat oyuncular orjinal degil ayarlardan actim ama hala ayni birde logo yukledim ama her takimda logo gozukmuyor 1 2 takimda logo var nasil yapicam
android data da gorunuyo logolar fakat oyunda yok . ingiltere 2.ligin logolari filan var cok sacma ve hala oyuncular orjinal degil silip tekrarmi yuklemem gerekiyo -
Hocam oyuncuların gerçek olması için ayarlardan real players ı seçmeniz gerekiyor logoları nereye atacağınız hakkında fikrim yok ios kullanıcısıyım kusura bakmayın ama konu sahibi eminim size yardımcı olur zaten yaparsanız sizin için oyun daha zevkli olur çünkü konu sahibinin verdiği linkte farklı yamalarda mevcut lisans yaması gibi ziraat kupası spor toto falan yazıyo ayrı bi hava kayıto oyuna ama sadece androidde çalıştığı yazıyo ios da olmuyormuş
Oyunun save dosyalarını nasıl yedekliyoruz acaba icloud açık ama herhangi bir dosya yedeği yapmamış başka zaman telefonu formatlasak tüm kariyer ödüller va gidecek acaba bir ayarı falan var mıdır ?
real players bolumu acik fkaat oyuncular orjinal degil silip tekrar yukledim olmadi -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyazcikolata
İlk başta başkanla aramız kötüydü sonrası avrupa kupası & süper kupayı kazanınca aramız bayağı düzeldi şuan Bir de üstüne avrupa kupaları elemeleri için Milli takımdan teklif geldi onuda kabul ettim şuan menajerlik serüvenim mükemmel bir şekilde devam ediyor
Yakında Araplar satın almaya gelir senin kulübü
-
quote:
Orijinalden alıntı: doguarslan
android data da gorunuyo logolar fakat oyunda yok . ingiltere 2.ligin logolari filan var cok sacma ve hala oyuncular orjinal degil silip tekrarmi yuklemem gerekiyo
Orijinal oyun değilse sorun olabilir
Burda orijinal oyuna teknik destek veriliyor -
quote:
Oyunun save dosyalarını nasıl yedekliyoruz acaba icloud açık ama herhangi bir dosya yedeği yapmamış başka zaman telefonu formatlasak tüm kariyer ödüller va gidecek acaba bir ayarı falan var mıdır ?
Save kısmında sağa çek ekranı
İcloud save geliyor, oraya kaydet, tamamdır
Bunu yaptığın halde icloud yedeklemediyse
Ayarlarda iCloud sadece WiFi üzerinden yedekleme yapması açıktır
Onu düzelt, 4g/3G den yedeklesin ya da Wi-Fiye bağlan yedekler
-
quote:
Orijinalden alıntı: doguarslan
real players bolumu acik fkaat oyuncular orjinal degil silip tekrar yukledim olmadi
Senin oyun orijinal değilmiş, ne desek boş -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanımneder
quote:
Save kısmında sağa çek ekranı
İcloud save geliyor, oraya kaydet, tamamdır
Bunu yaptığın halde icloud yedeklemediyse
Ayarlarda iCloud sadece WiFi üzerinden yedekleme yapması açıktır
Onu düzelt, 4g/3G den yedeklesin ya da Wi-Fiye bağlan yedekler
Çok Teşekkürler Hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanımneder
quote:
Yakında Araplar satın almaya gelir senin kulübü
Hayırlısı Artık Bekliyoruz
-
Nasil yapicam oyun orjinal degil :( bi yolu yokmu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X