Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
20
Favori
61.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Beta için kayıt olduk bakalım.

3.gunluk süresi vardı kaç gb olacak acaba betasi

Beta boyutu belli olmaz daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Beta için kayıt olduk bakalım.

3.gunluk süresi vardı kaç gb olacak acaba betasi

Beta boyutu belli olmaz daha.

Full sürüme yakın gb la çıkmaz sanırım
  • Betaya kayıt oldum ama bazı kişilere mail gelmiş, bana gelmedi
  • oyunu iştahla bekliyordum fakat çöpsoftun oyunu olduğunu yeni öğrendim. tüm hevesim kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

oyunu iştahla bekliyordum fakat çöpsoftun oyunu olduğunu yeni öğrendim. tüm hevesim kaçtı

Bu oyunda ki combat sistemini bu tarz kaliteli grafikle ve karizmatik karakterli oyunu baska hangi firma yapmista ubisoft gibi bu nesile cikardigi 8-9 oyunla su zamana kadar ayakta tutan ve iclerinden bir kac oyunla gundemde olan herkesin ayila bayila oynadigi rainbow six siege, the division vs. gibi kaliteli oyunlari ve ayrica son yaptiklari steep gibi bu turde bu nesilde ornegi olmayan zevkli bir oyun yapmis firmaya copsoft diyon. Ne firmalar var 4 sene olacak birak oyun cikarmayi ps3 teki oyunlari remastered adi altinda les gibi grafikle cikarip daha bu nesile ilk oyunlarini cikarmadilar. Ubisoft downgrade yaparak buyuk bir eksi aldi ama hangi oyunu diger firmalarin oyunlarindan grafik olarak kotu? Tek hatalari o da akillandilar zamaninda cikmayacak grafikli oyun gostermeleri. Su anda ise neyse onu gosteriyorlar. Yani adamlar o konuda hata yaptiklarini kabul edip duzelttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 16 Ocak 2017; 12:41:40 >

• Aynen katılıyorum arkadaşla beraber aynı ekipde olup oyunlar oynuyoruz yardımlaşma var çok zevkli oyunlar yapıyor böyle co-op modu olan oyunlar çoğalıyor

For honor

Mart da çıkacak ghost recon bu oyunları bekliyorum

Sony yaptığı oyunların dışında olan oyunlar ile ubisof çıkardığı oyunların grafiği hiçte aşağısında değil

Çoğu oyunu oynadım bu kadar zevk alarak oynadığım oyun hiç hatırlamıyorum the division oynadım çok zevkliydi

Co-op modu olan oyun çoğaltmali hiç değilse ubisof bunu yapıyor

Bf1 titan fall 2 bu oyunlarda da co-op var ama oyun başladığı anda yanlizsin arkadaşının yardımına ihtiyac duymuyorsun

The division kesinle yardıma ihtiyaç var

Böyle oyunları seviyorum zevkli oluyor

Ghost recon oyunuda öyle operasyonlar filan tam ekip işi bir oyun

For honor tam çözemedim ama konusunu filan
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    For honor orta cag savascilari temasini konu alan buyuk ihtimalle hikaye bakimindan pek zengin olmayan ilk once mini dusmanlarin geldigi ardindan bizim gibi yapili boss larla mucadele edecegimiz daha cok online coop ve asil pvp yani diger oyuncularla savasacagimiz bir oyun olacak. gercek keyifi hazzi pvp verecek. dark souls ve bloodborne da ki pvp mantigi hosunuza gittiyse for honor hem kombat sistemiyle hem de cevrenin etkileyici atmosferi bunu fazlasiyla karsilayacaktir.
  • Umarım beta kodu gelir, merak ettiğim bir oyun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 17 Ocak 2017; 16:29:4 >
  • Competitive modu olacak olması umutlandırıyor Ranked maçlar sayesinde uzun ömürlü bir oyun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Competitive modu olacak olması umutlandırıyor Ranked maçlar sayesinde uzun ömürlü bir oyun olabilir.

Coook eglenceli keyifli kiran kirana pvp savaslari olacak. Online Co op uda ayri bir keyif. :)
  • Merakla bekliyoruz ama daha çok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekte yok aslında , 2 3 hafta kalmış

• Kodlar geldimi beyler

• Scars For Honor sitesindeki adimlari tamamlayarak kendi silahinizi olusturursaniz beta kodu veriyor, garantiye almak isteyenler baksin.

Oyun harika olacak gibi, alpha'dan beri oynayanlarin yorumlari hep olumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

Scars For Honor sitesindeki adimlari tamamlayarak kendi silahinizi olusturursaniz beta kodu veriyor, garantiye almak isteyenler baksin.

Oyun harika olacak gibi, alpha'dan beri oynayanlarin yorumlari hep olumlu.

link atsana hocam birde nasıl yapcağımızı anlatırsan yapalım
  • redeem codumuzu aldık yollucaklarını söylediler bakalım bekliyoruz
  • Bu oyunun standard sürümü yokmu tr psn de? Deluxe var Gold var standard yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta boyutu 20 gb kaç saatte iner

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.