Şimdi Ara

[For]Mu Online 1.03N+ [Season3 Skin ]3000x (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolverinX -- 17 Ağustos 2007; 14:57:12 >
  • zuahah babasının dukkanındamıymıs
    ya beyler harbi yazık bu millete ya eger simdi dusuncelerimi acıklasam tam bi kaos olur heralde
  • Serwer açılıyor.
    1 saat sonrada +5 show varmış.

Kaynak:[AloneLord]
  • Serveerrr Onlinneee!! 19:00'DA +5 SHOW VAR IYI OYUNLAR
  • yha millet b kdr anlatıoo..!!bende oynamak isterim ama bi full client hazırrlasann super olacakk ... !!!
  • bi ara upload ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK_SeHZaDe

yha millet b kdr anlatıoo..!!bende oynamak isterim ama bi full client hazırrlasann super olacakk ... !!!

Herhangi Bir Season2 Client Yda 1.03N Client İçine Patch Atarak Kullanabilirsin .

• dostlar gec kalmadan baslayin gun gectikce daha zevkli bir ortam oluor...
  • Noliy la serwer transa geçmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

Noliy la serwer transa geçmiş

Anlamadım Turkce KOnus Nan:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

quote:

Orjinalden alıntı: OfKeLi KaLaBaLıK

Noliy la serwer transa geçmiş

Anlamadım Turkce KOnus Nan:D

Site fln bi ara uçtu geri geldi tmm no proplem
  • yaf site kapalı gene saat 09:47 gene mi babasının dukkkanına gitti
  • Server Online
  • Arkdaşlar Aklımda Şöyle Bir Düşünce Var Db'ler Yuzunden Eski Setler Bazı Playerlerin Kasalarında Oluyor Onune Gecemioruz Haksızlık Oluor.Ben Şöyle Dusunuorum Serverı Resleyıp Yepyeni Db'ler Kullanmak Bi Sorun Olmadan Haksızlık Olmadan Server Zaten uzun Süreli Olcak Büyük İhtimal Cunku Admin Eline İyi Miktarda Para Geçti Server Zaten Cokta İlerlemedi Henuz ..SERVERI Reslendikten Sonra 5000x Yapip Res Başı 750 Point Dusunuorum..

Kesin Deildir Dedikodu Cıkarmayın Goruslerinizi Bekliorum
  • ya alone degistirme be ii bole zaten ben bu gun 5 de drop event yapcam
  • Beyler bugun saat 17:00
    Brokengirl ile evleniyorum dugunden sonra 40 tane +4, +5 kundun atılacaktır tum oynayanlar davetlidir.
  • res basi 1000 Point Ver Bari :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

Arkdaşlar Aklımda Şöyle Bir Düşünce Var Db'ler Yuzunden Eski Setler Bazı Playerlerin Kasalarında Oluyor Onune Gecemioruz Haksızlık Oluor.Ben Şöyle Dusunuorum Serverı Resleyıp Yepyeni Db'ler Kullanmak Bi Sorun Olmadan Haksızlık Olmadan Server Zaten uzun Süreli Olcak Büyük İhtimal Cunku Admin Eline İyi Miktarda Para Geçti Server Zaten Cokta İlerlemedi Henuz ..SERVERI Reslendikten Sonra 5000x Yapip Res Başı 750 Point Dusunuorum..

Kesin Deildir Dedikodu Cıkarmayın Goruslerinizi Bekliorum

bence suan serwer gayet iyi gun gectikçede player sayisi artior kimse de sikayetci deil buyuk bi dostluk war serwerda saten aksamustu 5 te dugunde war playerlar kundun show yapcak exc item isteyen gelir... suanki oynayan playerlar olarak biz böle kalmasini istiozz....

• ahaha Davias Evlendirme Dairesi Müdürlügümce ßana Yani InSivibLe +5 2 adet VErirsen Evlenenizde ßi Sorun Görmüyecektir :)
  • Tamam Sadece Serverın UzunSurekli Olcagi Buyuk Olcude Kesinleşti Diye Böyle Birşey Söyledim AMa Siz Bilrsinz :D

Müşteri Her Zaman Haklıdır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.