Şimdi Ara

ForbesMu s6e3 kalıcı stat maks. res 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ALMOST NEW SERVER
    PVP Challenge - Build your Best Stat!

Name: ForbesMU
    Version: Season 6 episode 3
    Experience: 500x
    Drop: 75%
    Jewels drop rate: 65%
    Max Reset: 3

+ Server Configs:

- 3 Rebirth
    - Stat Remain after reset
    - RF / SUM 100%
    - New Skill Tree
    - 100% Cash Shop (Like GMO)

Details:

- Server NEVER down, 24/7
    - New Server, 2 weeks online
    - No hackers - Very Good Game Guard
    - Very Good DataBase - Anti DDOS attack
    - WebSite 100% working
    --
    ergun hoca gelene kadar takılalım (: 50+ ç.içi oyuncu var

WEB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROJ -- 9 Temmuz 2012; 18:17:23 >

• :) website göremedim ama.
  • pardon
  • ah alper abi ah
  • ne var (: adamlar mu dan soğuttu bizi, gavurun 3-5 online lık sw si bizimkilerden iyidir
  • Troj benle ilgili ne sorun yaşadın da böyle yazdın ki merak ettim ondan soruyorum sadece?
  • kardeşim genel söyledim, ve yıllardır bu forumu takip edenler de bana hak verir. forumun geçmiş sayfalarına göz atarsak marjinal bir kesimin server çöplüğüne rastlarız, çeşit çeşit isimlerle 3-5 günde bir server açan kişiler. en iyilerini de biliyoruz. tartışmaya meğilli bu konuyu açmak hiç istemiyorum ;)

böyle hepsi gelip dese bizim serverda ne sıkıntı yaşadın diye işin içinden çıkamayız (:
    ama sordun söyleyeyim; sürümün e1 olması ve sıkıntılı akbotlarla debelenerek kasmanın bıkkınlık vermesiyle parayla oynayanların parasız oynayanlara karşılık bariz üstünlüğü olması, 20-30 coinlik vote ile 1seal için 3gün beklemek. bunlardı sanırım, pek de hatırlamıyorum açıkçası. önemi de yok zaten ;)

ama hakkını vermek lazım, çoğuna göre daha ilgilisin serverınla fakat sıkıntı server özelliklerinde, kimisi beğenir kimisi beğenmez. ben sıkıldım bıraktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım kardeşim soruyorum ki öğreneyim yani seni sıkmak için sormadım ben, voteleri günlük 70e çıkartmıştık zaten, düzenli vote veren ve sadece eventlere katılan birisinin %200 exp veren seal alabilmesi çok kolay, serveri ayarlarken biz buna göre ayarlamaya çalışmıştık. Ayrıca artık 3 GR ile herkes aynı iteme sahip olabilecek, yapmanız gerekn tek şey eventlere gidip socketli item toplamak. Ben ilk kez server açtım ve stable bir şekilde açtığıma inanıyorum, güzelce testimizi yaptık, sorunları giderdik sadece 1-2 oyun ayarı kalmıştı, bu sabah itibariyle onları da bitirdim
    Ayın 15inde server EP3e yükseltilecek bu da müjdem olsun;)

Edit:Ne için editleyeceğimi unutmuş bulunmaktayım

hatırladım, ben zaten yıllardır bu forumu takip ediyorum dediğinizde çok haklısınız, korkarak girdim oyuncuların emeğini heba etmekten bu yüzden dünyadaki en kaliteli server dosyalarını & desteği almayı tercih ettim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 9 Temmuz 2012; 19:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

kardeşim genel söyledim, ve yıllardır bu forumu takip edenler de bana hak verir. forumun geçmiş sayfalarına göz atarsak marjinal bir kesimin server çöplüğüne rastlarız, çeşit çeşit isimlerle 3-5 günde bir server açan kişiler. en iyilerini de biliyoruz. tartışmaya meğilli bu konuyu açmak hiç istemiyorum ;)

böyle hepsi gelip dese bizim serverda ne sıkıntı yaşadın diye işin içinden çıkamayız (:
    ama sordun söyleyeyim; sürümün e1 olması ve sıkıntılı akbotlarla debelenerek kasmanın bıkkınlık vermesiyle parayla oynayanların parasız oynayanlara karşılık bariz üstünlüğü olması, 20-30 coinlik vote ile 1seal için 3gün beklemek. bunlardı sanırım, pek de hatırlamıyorum açıkçası. önemi de yok zaten ;)

ama hakkını vermek lazım, çoğuna göre daha ilgilisin serverınla fakat sıkıntı server özelliklerinde, kimisi beğenir kimisi beğenmez. ben sıkıldım bıraktım.

Furkan cidden serverla ilgili biri şahidim düzgün bi sorunsuz server açarsa bu adam patlar demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

kardeşim genel söyledim, ve yıllardır bu forumu takip edenler de bana hak verir. forumun geçmiş sayfalarına göz atarsak marjinal bir kesimin server çöplüğüne rastlarız, çeşit çeşit isimlerle 3-5 günde bir server açan kişiler. en iyilerini de biliyoruz. tartışmaya meğilli bu konuyu açmak hiç istemiyorum ;)

Furkan cidden serverla ilgili biri şahidim düzgün bi sorunsuz server açarsa bu adam patlar demedi deme

hani açılsa da patlasak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.