Şimdi Ara

ForCe NuKer !!! Kim dayanabilir ¿¿¿??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
7.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Başlığa tav oldum yaa

foyce nukey kim dayanabiliy ??

ben dayanırım ulan !!!

ıyyyyyyyyyy bağırasım geliyo valla çıldırıcam

sen dayanamassın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

quote:

Başlığa tav oldum yaa

ben dayanırım ulan !!!

sen dayanamassın zaten

Uyuz bi başlık ama yalanmı ??

Force Nuker Kim Dayanabilir ?
    Bedavaysa dayanırım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

quote:

Başlığa tav oldum yaa

ben dayanırım ulan !!!

sen dayanamassın zaten

Uyuz bi başlık ama yalanmı ??

Force Nuker Kim Dayanabilir ?
    Bedavaysa dayanırım

son derece uyuz bir başlık haklısın o konuda

• KARDEŞİM URAŞMA YHAA 90 lvl sen al SP ticket yap farmını hepsi 90 yap kurtul al sana çar TER döküceksin biraz iyi bi çar istiyosan
  • Slm arkadaşlar yazıları detaylı okudum force nuker benimde dikkatimi çekti.

Ben su an lvl 87 cold-fire-light nukerım fakat forcedeki vital spot attackları görünce fire ı silip force vermeyi dusunuyorum.

Şimdi force kasan arkadaşım bana şunları söyleyebilir mi vitulları attıktan sonra kaç saniyede doluyor ve bir atış süresi kaç saniye bunlar çok önemli ona göre forceye dönmeyi dusunuyorum ne kadar etkili oldugunu şu an hiç bilmiyorum.
  • mai_mai tam bır erdem ınsanısın bu kesın uzun zamandan berı var olan bır sorunu ortay koydun tebrık ederım

mesken kardesım lutfen baslıga dıkkat et. bunu goren bır ınsanın ne dusunmesını beklıyorsun.bu resmen meydan okumadır ve kaybedıcegın kesın.
    dusuncen temız kendıne gore bır yapılandırma yapmıssın buda bır fıkır sonucta sro kalıp yapılandırma oyunu degıl sonucta ıstenılen kombinasyonları yapmak mumkun bu konuda sana destek verıyorum ama baslık bır meydan okuma gıbı olmus daha dıkkatlı olmalısın.

yapılandırmana gelınce sen bır asıa karakterı mage gıbı oynamak ıstıyorsun ılgıc bır fıkır +++ları --- lerıyle farklı bır buıld olucak.ama sılah kullanmamak yada sadee 30 lvl sılahtan yararlanmak bence yanlıs bır sılah sıkılı secıp 90 olmak daha ıyı bence.

neden sılah? = oyun ılk basladıgında sılah saldırıları cok onemlıydı ozellıkle max. atak power ıcın cıft sılah modaydı genel yapı bıc.veya hesa. nın yanına okcu skıllerıydı.okcudan gelen ++++ ataklar ve dıgersılah ların gucu ıle max. atak power ulasmak ıcın calısırdı herkez.

fakat !!!! sro gelen patch ler ve degısıkler sayesınde (eu karakterlerın gelısıyle ozellıke) herkes dıgerıne tek atma yarısına gırdı.asıa olsun avrupa olsun tum karakterlede aranan macıg power oldu.
    gelen bır yenılıkle sılahların deveranı rafa kalktı.
    fakat!!!! inanıyorumkı gelıcek olan yenı ırk ve patchlerle sılahın ihtişamı sahıbıne gerı verılıcek buna dıkkat etmelı ve buna gore karar vermelısın.

sana tavsıyem!!!!
    eskı bır yapılandırmaan bahsetmek ıstıyorum.90 lvl de acıldıgına gore yenı ozellıklerle bırlesınce muthıs olacagına ınanıyorum.yapılandırma 2 sekılde gerceklestırılebılır.

eger gercek bır tan olmak ve olumsuzluge yaklasmak ıstıyorsan?

90force-90 bıc.-90fire-30lıghtıng +++ları force/fire dan gelen toplamda 5000 e yakın hp debuflar heal/cure serılerı hem fazla masraflı degıl hemde guclu ( statsler ıstenıln sekılde yapılandırılabılır +5000 le pek fark etmez ama ısın ozu olumsuzlukse str)

eger ataker yonun agar basacaksa be tam canavar olmak ıstıyorsan

90force-90hesa.-90light.-30fire +++ları force/fire dan gelen 3500 e yakın hp debuflar heal/cure serısı bır oncekın gore az mıktar masraflıdır. fakat full actıon ınsanı olursun pvpde once ghost spear serı ardından de buf sonrası hayal gucune kalmıs (statsler max atak ıcın full str veya ++++macıg defans ıcın 7/1,8/1 ınt/str derım )

bu yapılandırmaları sro yu acıldıgından berı oynayanlar bılır.pk ınsanıdırlar.actıonı kacırmazklardı fakat degısen oy8n yapısında kayboldular tabı ozamanlar bu yapılandırma 60 lvl olarak yapılırdı.

aaaah o eskı pvp ler.sılahların konustugu gorsellıgın tavan yaptıgı o eskı pvpler [:)

• allah aşkına yha saçma konuşmayın ne force ?:D

light 90
    fire 90
    cold 90
    force 30

çar böle olur

neden? 1)fire da ph defans atack war ve koruma kalkanları yüqseq

2)lighting de parry ratio war + mag atack ve size çoq gereqlidir

3)cold daki defansları sölemiyom yhani süper koruma wardır ama az vurur

(eğer istiyosan force 90 cold 30 yap saçma saçma konuşmayın ! )
  • 51 bicheon
    39heuksal
    50fire
    40cold
    30pacheon
    33.5 bicheon
    56,5 force
    yap bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

51 bicheon
    39heuksal
    50fire
    40cold
    30pacheon
    33.5 bicheon
    56,5 force
    yap bence

tabi burda bicheon 2 tane var onu nası yapcaını çözmekte sana kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

51 bicheon
    39heuksal
    50fire
    40cold
    30pacheon
    33.5 bicheon
    56,5 force
    yap bence

bayadır uğramıyorum baya dağılmış silkroad online bölümü.
  • tıbettede bı bowcu vardı force kımse dayanamaz dıyordu ona bı ızledım pvp sını warrıor 2 skılde ındırıodu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: inyourmind

Slm arkadaşlar yazıları detaylı okudum force nuker benimde dikkatimi çekti.

Ben su an lvl 87 cold-fire-light nukerım fakat forcedeki vital spot attackları görünce fire ı silip force vermeyi dusunuyorum.

Şimdi force kasan arkadaşım bana şunları söyleyebilir mi vitulları attıktan sonra kaç saniyede doluyor ve bir atış süresi kaç saniye bunlar çok önemli ona göre forceye dönmeyi dusunuyorum ne kadar etkili oldugunu şu an hiç bilmiyorum.

lv89 gap9 force nuker sahibi olarak:

ilk iki debuffın dolma süresi 2saniye. atması ise 1saniye
    ondan sonraki debuffların ise(önemli olanlar) dolma süresi 20saniye atış süresi 1saniye

etkiliği konusuna gelince:
    impotent yedirdiğim bi char daha beni kesemedi.
    division ile 15k vurduğuma 24k
    weaken ile 15k vurduğuma 18k. ikisi birlikte 26kyı geçiyor.
    decay ise phy def azaltığından denemem olanaksız ama jop warda atıyorum strler dalıyor yatırıyor işe yarıyor yani

başka soru warsa ben burdayım pm yada buradan mümkün olduğunca yardım ederim

• oy oy burası kahvehaneye dönmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

oy oy burası kahvehaneye dönmüş

+1 Her kafadan başka ses çıkıyo 51 bic.89 lig. gibi
  • 35 Pacheon,35 Heuksal,30 Bicheon,58 force, 42fire ,51 lighting,49cold....bence yapılacak en baba yapılandırma...deneyin lvl 90 olana kendimi veriyorum 40 yıllık köle olarak :D
  • fire yerine Light
  • Bencede Light 90
    Cold 90
    Force90
    Fire 30
    Ama Sıkıcı olur birazda Bence Cold Veya Force yerine Heuksal da Açılabilr
  • Blade dedik ya:D
  • bence bi nukerin vazgeçilmezidir lighting magic damage alıyon zaten int cinin ona ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal_Lord -- 14 Ağustos 2008; 22:34:49 >
  • blade coldf force ya da bow light force alır asagı al aşagı eder nukeri
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.