Şimdi Ara

Ford ABD'de Fiesta, Focus, C-Max ve Fusion (Mondeo) satışlarını durduruyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fast food yemekten totoları büyüdüğü için sığamıyorlar bu Araçlara yakında Ford sadece vinç üretir satar bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Nisan 2018; 9:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

fast food yemekten totoları büyüdüğü için sığamıyorlar bu Araçlara yakında Ford sadece vinç üretir satar bunlara
    Turkiye ye geldigimde Turk lerde farkli seyler yemiyor, Amerika yolunda gidiyorsunuz masallah.

Mc donaldslarda sira var..

Herkes gobelek olmus..

Amerika da yasiyorum ama suv sevmiyorum, 25 bin dolara 2016 audi a4, a5, a6 merco e350 bmw 3.35i 5.35i yada 2011 m3 yada 2010 porsche cayan falan almak varken kim bakarki fordun yuzune.

Heryer Hyundai / Kia / Honda / Toyota dolu..

Fordcular genelde beyaz amerikali irkci tipler... trumpin bebeleri alir fordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• etusch kullanıcısına yanıt
    :)) Hangi film olduğunu hatırlamıyorum ama bir haber spikerinin Los Angeles maceralarını anlatan konusu olan bir filmdi. Orada Hyundai'ye bir bok attılar sorma hocam.

Gece, tekinsiz bir yere arabayı park etmek zorunda kalıyorlar. Sahibi yanındakine soruyor, arabayı çalmasınlar şimdi diye ? Öbürü de diyor ki, bu hyundai, günlerce dursa kimse çalmaz .

Hani marka dava açsa yeridir.

• nanoona N kullanıcısına yanıt
    Sizin saydığınız Alman malları Amerika^da tutulmuyor çünkü reliabilty indexleri düşük. Asya modelleri bu açıdan çok daha iyi yerlerde Ford yerli olduğu için alıyorlar doğrudur.

Amerikan tarzı fast fooda yıllarca reklamlar gizli ürün yerleştirmeler vs özendirildik yalan değil. Sonuç son yıllarda yükselen Obezite grafiği.
  • Amerika/Kanada'da Ford marka sedan otomobile binmek isteyenler sinirden ağlıyordur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon_Amarth

:)) Hangi film olduğunu hatırlamıyorum ama bir haber spikerinin Los Angeles maceralarını anlatan konusu olan bir filmdi. Orada Hyundai'ye bir bok attılar sorma hocam.

Gece, tekinsiz bir yere arabayı park etmek zorunda kalıyorlar. Sahibi yanındakine soruyor, arabayı çalmasınlar şimdi diye ? Öbürü de diyor ki, bu hyundai, günlerce dursa kimse çalmaz .

Hani marka dava açsa yeridir.
    https://youtu.be/82nZXVACE98

• etusch kullanıcısına yanıt
    Ahhahah Prius'u da gömmüşler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.