Şimdi Ara

FORD ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER BURAYA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARAÇ ALMAK İSTEYEN YADA ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA PM İLE İLGİLENDİĞİNİZ ARACI VE TELEFON NUMARANIZI BELİRTİRSENİZ SİZE MUTLAKA GERİ DÖNÜŞ YAPARIM. EN SAĞLIKLISI BU ŞEKİLDE OLUYOR. LÜTFEN BUNDAN SONRA PM LERDE İLGİLENDİĞİNİZ ARACI, ARACIN HANGİ İLDEN PLAKALANDIRILACAĞI VE TELEFON NUMARANIZI BELİRTİRSENİZ İŞİMİZ DAHA ÇABUK ŞEKİLDE İŞLER. TEŞEKKÜR EDERİM ANLAYIŞINIZ İÇİN
  • Merhaba dakness,

Öncelikle ilgi ve alaka olarak teşekkür ederim. İzmir'de ikamet etmekteyim. Mondeo 1.6 160hp Selective, şuan da alma olsalığım olan araçlar arasında başı çekiyor. Şubat, Mart gibi fiyatlarda ne derece oynama olur elbette kestirmek zor. Sizin söylemek istediğiniz birşey var mı bu hususla alakalı. Birde, Mondeo ne zaman komple kasa değiştirecek, bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

Merhaba dakness,

Öncelikle ilgi ve alaka olarak teşekkür ederim. İzmir'de ikamet etmekteyim. Mondeo 1.6 160hp Selective, şuan da alma olsalığım olan araçlar arasında başı çekiyor. Şubat, Mart gibi fiyatlarda ne derece oynama olur elbette kestirmek zor. Sizin söylemek istediğiniz birşey var mı bu hususla alakalı. Birde, Mondeo ne zaman komple kasa değiştirecek, bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Son olarak, liste fiyatından en fazla ne kadarlık bir indiriminiz oldu. Mondeo için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 7 Aralık 2011; 16:14:12 >
  • quote:

Merhaba dakness,

şu anda elimizde mondeo titanium 4k 1.6 tdci 115ps + sunroof modeli var. diğer modelleri aralık ayında bulmak oldukça zor olabilir. şubat mart gibi fiyatlar yüksek olucaktır. eğerki kampanya ayı aralıkta bile zam geldiyse başka söze gerek yok diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: dakness

quote:

Merhaba dakness,

şu anda elimizde mondeo titanium 4k 1.6 tdci 115ps + sunroof modeli var. diğer modelleri aralık ayında bulmak oldukça zor olabilir. şubat mart gibi fiyatlar yüksek olucaktır. eğerki kampanya ayı aralıkta bile zam geldiyse başka söze gerek yok diyorum ben

Sanırım yanlış anladınız. Elinizde Selective seçeneğinin olup, olmadığını sormamıştım. Zaten alacağım tarihleri belirtmiştim size. Fiyatlarda yeni yılla beraber mutlaka artış olacaktır. Abartıya kaçmamak kaydı ile belli bir miktar artış kabul edilebilir. Fiyatlar abartılırsa, bu durumda benim değil, markanın kayıbı olacaktır değil mi? Sonuçta o fiyat aralığın seçenek çok. Üstelik, passat, S-60 gibi dişli rakipleri hesaba katmak lazım. Arada fiyat farkı çok değil. Mondeo tercih edersem, bu mutlaka selective olacaktır. Titanium donanım olarak beni tatmin etmez.

Kısacası, Ford sevdiğim bir marka. Fakat Mondeo'ya 75 verip, bayiden çıktığımda, o arabayı 65'e elimden zor çıkarırım. Fakat Passat aldığımda aksine daha yüksek bir fiyatla alıcı bulabilirim. Ben ikinci el değerine değil, kendi beklentilerimi karşılayacak bir otomobil alıyorum. O yüzden fiyatları artırırken biraz mantıklı olmak lazım. Neyse, fiyatları o aylar göreceğiz zaten :). Olmazsa Latutide alacağız büyük ihtimalle. Reno, listede ikinci sırada şuanlık.. :))

Teşekkürler cevabınız için, iyi satışlar dilerim.

• C-Max Tit X TDCİ araç için ne düşünüyorsunuz?
  • c-max lere otomatik şanzıman gelecek mi ?
    en azından 1.6i 125 motorla birlikte

veya yeni focus 1.6 125 otm+bi-zenon far + sunrof + sw + gece gri renk = bir aracın fiyatı ne kadar tutar.
    malatya dayım henüz bayiye gidemedim ama siparişle mi gelir ayrıca ne kadar bir sürede teslim edilir.
    liste fiyatı üzerinden mi satış yapılıyor ; pazarlık şansımız var mı?
    elazığ ve antep bayilerinden ayrıca fiyat alsam değişen birşeyler olabilir mi?
    bu konfigrasyona otomatik park eklenemiyor mu?
    sanırım ş.içi 10 lt gibi tüketim olur ilerleyen dönemlere lpg düşünürsen servis takar mı? araç garantiden çıkar mı?
    volvo 1.6 dizellere ps şanzıman koyacağını açıladı ; ilerleyen dönemlerde focus ta bu ihtimal olabilir mi (2012-13 gibi) ?

epey bi soru sordum umarım okurken sıkılmamışsınızdır.
    vereceğiniz her bilgi benim için değerli. tşkler...
  • İyi günler:

Mondeo Tdci Selective + Sunrof + deri döşeme liste fiyatı 85bin TL. Nakit alım için ne gibi bir indirim olabilir?
  • wanted.
  • Merhabalar,
    Önümüzdeki aylarda Ecoboost motor için Powershift seçeneği gelecek mi Focus için?
    Haziranda çıkacağı söylenen B-MAX için otomatik vites olacak mı bir duyumunuz var mı? Beni bilgilendirirseniz çıktığında sizden alırım ;)
  • B-Max için motor ve şanzıman bilginiz var mı acaba? Birde yeni kasa Mondeo ne zaman TR'ye girmiş olur?
  • B-max i bende merak ediyorum benim bildiğim 3. çeyrekde geleceği
    bilen varsa ne zaman geleceğini paylaşabilirmi?
  • Başlığı görünce dedim herhalde biri Fordu şikayet ediyo ama değilmiş,güzel konu
  • S60 a 1.6 dizel otomatik gelicek. Mondeo da bir gellişme varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.