Şimdi Ara

Ford connect 75hp İstanbul içi yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
75.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

20-25 kuruş yakar, çünkü dizel.

Hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: crazyking2107

bana da yardımcı oldu konu... neymiş efendim konu hortlamış ne kadar saçma bir tabu..! madem konu hortlamasından rahatsızsınız DH yönetimi konuları bir haftalık tutsun... amaç zaten konuların uzun vadede olması.. ben bu konuşanları hortlamış vs. diyenleri hiç hoş görmüyorum.

Yardımcı olduysa okuyup geçersin, konuda aradığını bulamadıysan yeni konu acarsin, bu kadar basit..

yaptığı entry sayısına güvenerek DH yi babanın forumu zannediyorsun heralde. konuşmaların hiç hoşuma gitmedi

ister okurum ister yorum yaparım. bu seni hiç ilgilendirmez. kaldı ki başlığın sahibi sen hiç değilsin. yani ne alakasın kardeşim ne alaka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyking2107 -- 21 Şubat 2013; 21:59:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

bana da yardımcı oldu konu... neymiş efendim konu hortlamış ne kadar saçma bir tabu..! madem konu hortlamasından rahatsızsınız DH yönetimi konuları bir haftalık tutsun... amaç zaten konuların uzun vadede olması.. ben bu konuşanları hortlamış vs. diyenleri hiç hoş görmüyorum.

Yardımcı olduysa okuyup geçersin, konuda aradığını bulamadıysan yeni konu acarsin, bu kadar basit..

yaptığı entry sayısına güvenerek DH yi babanın forumu zannediyorsun heralde. konuşmaların hiç hoşuma gitmedi

ister okurum ister yorum yaparım. bu seni hiç ilgilendirmez. kaldı ki başlığın sahibi sen hiç değilsin. yani ne alakasın kardeşim ne alaka ?

Evet babamin forumu, senin yazdıkların benim cok hoşuma gitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanıyorum 2004 model, 304000km de, şehir dışı, soğukta, kış lastikleriyle, 110-120den aşağı düşmeden, çorlu-silivri yapıyorum, 8-9 LT yakıyor, Turbo diye düşünüyorum, geçen 3 kızdırma bujisi bozuk çıktı, zor marş alıyoru diye. Ama 90 ile gidersen 32 kuruş falan yakıyor diye hesaplamıştım en son.
  • 2006 K 230 L (uzun şase, yüksek tavan) 90 lık olan aracımı 2 sene kullandım. şehir içi 8,1 - 8,2 lt, uzun yolda 90 la 110 arası 6,1 - 6,2 lt yakıyordu. şimdi 2008 K 230 L (uzun şase yüksek tavan) 110 HP olan aracımı yeni aldım. uzun yolda 90 la 110 km arası 6,6 lt yaktı (izmirden ankara ya klima açık). 18.07.2013 ankara dan adana, adana dan ankara ya 90 - 120 km arasındaki hızla 6,1 lt. yaktı (tam 1000 km. dönüşte klima açık). bu yakıt değerleri hangi ölçüye göre fazladır. bacanakta opel combo 1.7 cdti 100 hp var. aynısını yakıyor. bacanak bile şaşırıyor. önceki 2006 connectle şehir dışı 1 depo ile 960 km. yaptım. (otoban, ankaradan istanbul, istanbul dan ankara.)

bu segmenteki diğer araçlar ne yakar bilmiyorum. (opel combo 1.7 cdti 100 hp hariç) eğer içinizde caddy, doblo, partner, kango kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse sevinirim.
  • 110luk olanından kullanıyorum bu aralar km/lt olarak bilmesemde 2007 symbolün tam iki katını yakıyor.17inç jant-lastik var üzerinde ama yakıt tüketimi çok bu aracın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul içinde kasım kasım kasılsam 7 litreden aşağı yakmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.