S.A arkadaslar aracım için uygun fiyata kalıtelı 2 adet on hoporlor almak ıstıyorum uygun fiyat derken max max 150-200 TL' ye kadar yolu var Aracım Ford Tourneo Connect tir. Araç teyp markası sony 6000 CD dir. Hani Daha Çok bass sesi olsun istiyorum bası severim müziklerimde çogu bas uzerinedir. Tavsiyelerinizi Ona göre yaparsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: burakwestt
S.A arkadaslar aracım için uygun fiyata kalıtelı 2 adet on hoporlor almak ıstıyorum uygun fiyat derken max max 150-200 TL' ye kadar yolu var Aracım Ford Tourneo Connect tir. Araç teyp markası sony 6000 CD dir. Hani Daha Çok bass sesi olsun istiyorum bası severim müziklerimde çogu bas uzerinedir. Tavsiyelerinizi Ona göre yaparsanız sevinirim.
Normal hoparlör ile çok aşırı bir bass sesi almak çok zor birde orjinal ana ünite var.
jamara
kullanıcısına yanıt
ya zaten öle abartı ıstemıorum hanı sızde bilirsnz connectın kolonlar cıdden cok kotu ses 20 den sonra bozuo hanı hporlor olarak en ii sekılde bas verebilcek kolon önerlılerınızı beklıorum @jamara
quote:
Orijinalden alıntı: burakwestt
ya zaten öle abartı ıstemıorum hanı sızde bilirsnz connectın kolonlar cıdden cok kotu ses 20 den sonra bozuo hanı hporlor olarak en ii sekılde bas verebilcek kolon önerlılerınızı beklıorum @jamara
200 watt az deilmi yanı sız daha ii bilrsnz ama hmde 2 yollu pek ii gibi durmuyo ?
Bakın üzerinde yazan watt değeri önemli değil bizim için rms değeri öenmli. Teypiniz orjinal ünite en fazla 20 watt rms verir,bu hoparlörde 35 rms zaten bilindik markalarda 35 ten aşağı yok hemen hemen uyumlu gibi.
Sizin sandığınız hoparlörlerin üzerinde yazan 2000-3000 gibi değerler çok yüksek değerlerdir bu değerlere ulaşmak için ise 4-5 milyar gözden çıkarmak gerek,200 watta yüksek bir değer bunun içinde anfi gerek,yani o 200 wattın açıklaması şudur hoparlör 200 watt gücüne kadar dayanabilir ama o da yalan 35 wattı geçsin hemen patlar,yanar.
Merak etmeyin alpine markası gayet iyidir,zaten başka marka alırsanız pek verim alamazsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme