Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4 tdci trend Alınırmı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
70.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, fiesta hakkında pek bilgim yok genelde focus bakıyorken birden temiz bir fiesta denk geldi. arkadaşın aracı iş yerinden de bir parça lokal boyası var ve 2010 model titanium araç, ilk sahibi kendide 70000 de tdci motor. fiyat olarak da 30 gibi bir laf geçti sizce alsam iyimidir, piyasayi pek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtuncay

arkadaşlar merhaba, fiesta hakkında pek bilgim yok genelde focus bakıyorken birden temiz bir fiesta denk geldi. arkadaşın aracı iş yerinden de bir parça lokal boyası var ve 2010 model titanium araç, ilk sahibi kendide 70000 de tdci motor. fiyat olarak da 30 gibi bir laf geçti sizce alsam iyimidir, piyasayi pek bilmiyorum

Hocam aldınız mı naptınız ? Aldıysanız memnun musunuz sorun yaşadınız mı ?
  • razor9119 kullanıcısına yanıt
    Yok almadım hocam, 2 ay falan oldu Focus TitaniumX paket aldım 2009 model.....

Aslında alıcaktım En son benim kendi arabamı almadan Cuma terasda karşılaştık el uzakttım yine dur bakalım haber vereyim vs.. dedi o haftasonuda Focus bulunca kaçırmak istemedim. Sonrasında Pazartesi sana satıyorum dedi ancak iş işten geçti. Zaten küçük olması pek içime sinmemişti

Ben Focustan gayet memnunum özellikle X paket olması sanruf deri koltuk adaptif hareketli far vs.. çok hoşuma gidiyor
  • quote:

Aslında alıcaktım En son benim kendi arabamı almadan Cuma terasda karşılaştık el uzakttım yine dur bakalım haber vereyim vs.. dedi o haftasonuda Focus bulunca kaçırmak istemedim. Sonrasında Pazartesi sana satıyorum dedi ancak iş işten geçti. Zaten küçük olması pek içime sinmemişti

Ben Focustan gayet memnunum özellikle X paket olması sanruf deri koltuk adaptif hareketli far vs.. çok hoşuma gidiyor

Hocam ne kadara aldınız ve km si neydi?
    Bende araç bakıyorum 2010 fiesta, 2007 focus, 2006 astra hb arasında kaldım.
    Focustan memnunmusunuz, astraya göre biraz fazla yakıyor diyorlarlar ama fabrika yakıt verileri hemen hemen aynıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_dark_boy

quote:

Hocam ne kadara aldınız ve km si neydi?
    Bende araç bakıyorum 2010 fiesta, 2007 focus, 2006 astra hb arasında kaldım.
    Focustan memnunmusunuz, astraya göre biraz fazla yakıyor diyorlarlar ama fabrika yakıt verileri hemen hemen aynıydı.

Ben 91000 kmde ilk sahibinden aldım. Ford Focus 2009 TitaniumX aldığım araç, 34800 e aldım piyasası 39 civarı sıkışmış adam 36 dedik sonra gittim baktım derken tekrar pazarlık o paraya aldım. ben aracımı LPG takdırdım lt bazında söyleyim çok durk kalk olmadan şehir içi 8lt civarı durk kalk olursa 10 civarı lt bazında....... Yakıt olarak Megane dı eski aracım ona göre birkaç lt fazla ancak bu rahat sağlamlık ve komfora değer. Astradan fazla yaktığı doğru değil rahatlık komfor donanım olarak Focus daha iyidir opelden. Fiestalar içi biraz küçük bagaj ufak geliyordu bana fiesta B segment, Focus C segment dolayısı ile kalite farkı var tavsiye ederim

• Bu arada HB araç arıyorsunuz detayı kaçırdım, fiesta bana ufak geliyor ailecek vs... ama tabi kullanan da var tercih meselesi 2007 focus nasıldır onu bilemem o zmanki motorlar değişik sanırım ama Opel bana oldum olası sıcak gelmedi özellikle Astra Mk2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.