Şimdi Ara

FORD FİESTA 1.4 YENİ KASA MI? yoksa ÇILGIN HONDA CİVİC 1.8 HB Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biliyorum amacınız yardımcı olmak herkesten allah razı olsun aydınlatıcı yorumları için zira bu yorumlar insanların kararını direkt olarak etkilemesede önemli derecede avantaj dezavantaj konusunda bilgilendirip yönlendirip farklı bakış açılarından bakmanızı sağlıyor.bi kaç sorum daha olucak arabadan tam anlamıyla anlamadığım söylenemez az biraz içli dışlı oldum ama işte az biraz mesela i-shift in ne anlama geldiğini bilmeyecek kadar az biraz.i-shift şanzumanda manuel olarak kullanma imkanı oluyormu debbriyaj yok bişey yok otomatik vites geçişlerini elle dışardan müdahele ile manuel olarakmı yapabiliyoruz birde 16 '' 205/55/15 toyo lastiğin ince olmasından ziyade özelliği nedir darbe emici gibi bi durummu söz konusu bu jant ve lastikte.yakıttada tasaarufu sağlıyordur haliyle.
  • ve ford fiestayla sona vardık 7500 oldu bile ama hala aracın bütün özelliklerini tam çözebilmiş değilim x paket olmasa çok eksiklilk hissedermiştim yalnız.
  • Hayırlı olsun...
    X paket iyi olmuş.
  • eyvallah hocam... yakıt biraz fazlla yakıyo sanki şehir içi 300 üzeri şehir dışı 210 a kadar düşüyo ama motor açılmadan ölçmüştüm 3000 de felan bu aralar fırsat bulsam bi bakıcam bakalım ne kadar düşecek 20-30 kuruş düşer diyolar bakacaz bakalım yoksa tüp düşünmeye başlıyacam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.