Bildirim
Ford Fiesta 2011 otomatik alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ve araca LPG takabilir miyim ilerde, taktırmazsam benzinden başım yanar mı :) araç 1.4 benzinli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanokay -- 11 Kasım 2013; 11:39:23 > -
2010 fiesta 1.4 tit x oto.vites 20000 km elektrik kırmızı aracımı 3 ay önce 31,750'ye sattım.
Yani fiyat fazla. Max 33.000 tl bence -
Yılda kaç km yol yaparsınız?
Hangi mesafede kullanacaksınız?
Trafiğin olduğu yollarda mı kullanacaksınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılda maksimum 15 bin klimotreyi geçmem. Genellikle İzmir içi kullanım. Arada bir şehir dışı 300-400 km lik kaçışlar hep mümkün tabi :) -
http://forum.donanimhaber.com/m_72306477/tm.htm
bu başlıkta 0 km 1.6 benzinli tit. otom. x paket için 39.000-tl fiyat alan arkadaşlar var.
bu dikkate alındığında 2 yaş daha yaşlı bir araba için fazla fiyat gibi geldi bana.
4 bin tl daha kasıp sıfır araç alınabilir.
şahsi fikrim. -
32.000 TL ye 2012 Corsa tam otomatikler de var. fiyatını 33 e çekebilirsem gözümü karartabilirim. Ancak bana da fazla geldi fiyat yorumlarınızdan sonra. -
Hocam bi arkadasimda var fiesta otomatik benzinli. Donanim paketini falan bilmiyorum ama çok asiri yaktigindan sikayet ediyor. En son gorustugumuzde lpg olayini arastiriyordu sonra ne yapti bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
korkum da bu :/ 4 ileri otomatik vites tüketimi beni korkutuyor. -
8 ,5 LT AYNI ARABA bende var 2011 tit.otomatik...uzun yolda daha iyi tabi..ama çok bence.şhr :izmir -
peki yakıt konusunda Opel Corsa tam otomatik mi Fiesta mı önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanokay -- 12 Kasım 2013; 10:18:32 > -
araç çok rahat ben bu ikisi arasında yine fiesta alırım...ama şu var 4 ileri olması doğal olarak arabanın yakıtına negatif yınde etki ediyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X