Şimdi Ara

Ford Fiesta 2011 otomatik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Fiesta 2011 1.4 benzinli tam otomatik vites Titanium X Paket kazasız boyasız Elektrik kırmızısı 7.000 km de. 35.000 TL alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanokay -- 11 Kasım 2013; 11:37:27 >

• ve araca LPG takabilir miyim ilerde, taktırmazsam benzinden başım yanar mı :) araç 1.4 benzinli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanokay -- 11 Kasım 2013; 11:39:23 >
  • orhanokay kullanıcısına yanıt
    2010 fiesta 1.4 tit x oto.vites 20000 km elektrik kırmızı aracımı 3 ay önce 31,750'ye sattım.

Yani fiyat fazla. Max 33.000 tl bence
    Yılda kaç km yol yaparsınız?

Hangi mesafede kullanacaksınız?

Trafiğin olduğu yollarda mı kullanacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda maksimum 15 bin klimotreyi geçmem. Genellikle İzmir içi kullanım. Arada bir şehir dışı 300-400 km lik kaçışlar hep mümkün tabi :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_72306477/tm.htm

bu başlıkta 0 km 1.6 benzinli tit. otom. x paket için 39.000-tl fiyat alan arkadaşlar var.

bu dikkate alındığında 2 yaş daha yaşlı bir araba için fazla fiyat gibi geldi bana.
    4 bin tl daha kasıp sıfır araç alınabilir.

şahsi fikrim.
  • 32.000 TL ye 2012 Corsa tam otomatikler de var. fiyatını 33 e çekebilirsem gözümü karartabilirim. Ancak bana da fazla geldi fiyat yorumlarınızdan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 ASTRA OTOMATİK ALINIR MI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam bi arkadasimda var fiesta otomatik benzinli. Donanim paketini falan bilmiyorum ama çok asiri yaktigindan sikayet ediyor. En son gorustugumuzde lpg olayini arastiriyordu sonra ne yapti bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gyan kullanıcısına yanıt
    korkum da bu :/ 4 ileri otomatik vites tüketimi beni korkutuyor.
  • 8 ,5 LT AYNI ARABA bende var 2011 tit.otomatik...uzun yolda daha iyi tabi..ama çok bence.şhr :izmir
  • peki yakıt konusunda Opel Corsa tam otomatik mi Fiesta mı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanokay -- 12 Kasım 2013; 10:18:32 >
    araç çok rahat ben bu ikisi arasında yine fiesta alırım...ama şu var 4 ileri olması doğal olarak arabanın yakıtına negatif yınde etki ediyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.