Bugunlerde arabayi degistirecegim. Otomatik vites bir arac bakiyorum. Yaklasik verebileceigm Maksimum tutar 37.000-38.000 TL. Arastirmalairm sonucunda asagidaki uc modeli begendim.
Ford Fiesta My Fiesta 1.4 5K A/T (Guvenlik paketli) Liste Fiyati 37.000TL civari Ford Focus Collection 1.6i 5K A/T Yaklasik liste fiyati 37.300TL ve Astra Classic III 1.6i Easytronic yaklasik liste fiyati 38.770TL.
Sanirim bayilerde pazarlikla bu fiyatlar 1.000-2.000TL duseibliyormus.
Sizce hangisi daha iyi olur. Yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden Tesekkur ederim.
Focus ve fiesta arasında 300lira fark mı olur?Focus yeni focus mu?:-D Ya focus yada astra al derim ben.ama daha çok ASTRA.
tercihim hiç düşünmeden astra classic 3 olurdu hoş araç opel olduğu için kanaatım bu yönde tasarım açısından şık sade içide aynı şekilde
fiyatı çok ucuz, ben astra aldım ggeçen gün
Focusun yenisi degil bironceki kasa oldugu icin ucuz. Astra Classic'in daninimi cok iyi. Tek kafama takilan easytronic sanziman.
astra classic 3
Focus veya Astra, ikisi de güzel...
Ben Focus'u tercih ederdim, iç ve dış tasarım olarak daha güzel geliyor bana.
Collection'un donanım seviyesi iyi bence. Cruise Control, Alaşım jant, deri direksiyon, vs.
Astra Classic 3 Ve Focus arasında kalırdım sanırım ama ben olsam Astrayı tercih ederdim.
Yorum yapan herkese cok tesekkur ederim.
Buyuk ihtimal tercihim Astra Classic III olacak. Hem donanimi cok iyi hemde easytronic vites cok az benzin tuketiyor.
Tüketim olarak teoride easytronic ile manueli arasında fark yokki yarım debriiyaja aracı bırakmadığınız ve sıkışık trafikte boşa alır kullanırsanız manuelden daha kısa bir ömrü yok ki normal otomatik gibi tekerlek gücünüde düşürmüyor.
İyi donanım kaliteli malzemelerine iyi sürüş özelliklerinide eklediğinizde astra çok daha tercih edilebilir bir araç oluyor,şimd,den hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme