Şimdi Ara

Ford fiesta, peugeot 107, citroen c3, Chevrolet spark, nissan micra ve dahası yüzeysel incelemelerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pandada hoş tasarlanmış bir şehir aracı.

incelemelere annenizide götürün bence en önemlisi onun beğenmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

pandada hoş tasarlanmış bir şehir aracı.

incelemelere annenizide götürün bence en önemlisi onun beğenmesi.

Gelemiyor hocam, sabah 7 de ise gitmek icin evden cikiyor saat 18:30 dan once eve gelemiyor. Pandayi begenmiyor fazla klasik tasarimi varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta.
  • takip

• Bence İbiza 1.2 TSI DSG Style bakın. 38.000e bırakıyorlar. Style donanımda Abs, ön ve yan hava yastıkları, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, 4 cam otomatiği mevcut. 900TL ile ESP paketi eklenip eksiksiz donanımla binilir. Diğer seçeneklerinizden daha ekonomik ve daha performanslı bir araçtır. (105hp)

• fiesta,polo,punto
  • swift'e de bir bakın derim. bunların arasında ise c3 ile fiesta akar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Ağustos 2013; 22:17:24 >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt
    hocam büyük, fiesta ile arada 10 cm var, annem her arabada uzunluğunu soruyor, ibiza ise sınıfının en büyük arabası.
  • Suzuki markasına ön yargınız yoksa kesinlikle swift e bir bakın derim. swift 1.2 gl 94 hp 35.934 esp bile var bu paraya daha be olsun. Bakarken mutlaka makyajlı kasaya bakın. Birde bunun pazarlık payı var.

Nissan micra 1.2 platinum 80 hp (3 silindir) 37.705 donanımlarını inceleyin anahtarsız çalıştırma bile olması lazım. Bende benzer bir araştırmayı ablam için netten yaptım, her marka ve modele baktım en sonunda yukarıdaki 2 model en mantıklısı çıktı. Benim tek olmazsa olmazım esp idi bu iki modeldede esp mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Orijinalden alinti: Gamli Baykus

quote:

Orijinalden alinti: Emre Guven

quote:

Orijinalden alinti: Gamli Baykus

Ben de ayni sekilde düsünüyorum. 1.25 85 beygirlik motorunu deneyen birileri olsa forumdan çok iyi olacak. Aslinda genele bakilirsa titanium paketi daha mantikli. Seat ibiza da iyi diyorlar.

Motor yeterli çeki?i sunuyor.(Atmosferik motor olmasyna ra?men)
    Ysterseniz ben size motorun özelliklerini vs. gönderebilirim. Ama ?undan emin olun ki,1.25 motordan performans beklentiniz yoksa,ben 110'dan yukary çykmam derseniz,fazlasyyla yeterli ve ekonomik bir motor.

Umarym istedi?iniz aracy alyrsynyz,

Hayyrly ak?amlar,
    Emre.

Sadece sehir ici kullanim olacak, 1.4 neden almadik dedirtmez yani? Babam cok on yargili kucuk hacimli motorlara da.

Küçük hacimli motorlara ön yargy bende de vardy inanyn.Fakat ?ehir içinde ikisinin de farky yoktur.?ehir dy?y fark belki fark eder ama ?ehir içi sykynty olmaz.

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.