Şimdi Ara

Ford Fiesta teyp KeyCode (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
19
Favori
82.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 1995 Ford Fiesta aracım var. Ford marka da teybi var. 10 yıldır aklımda tuttuğum teyp code artık hafızamda yok. Ayrıca kitapçığımı da bulamıyorum. Arabamda torpido yan kısmında 89FG18478 kodu yazılı. Aracımın teyp şifresini nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
  • Selam arkadaşlar.

Ford Fiesta 1995 aracım ve Ford marka teybim var. 89FG18478 rakamları torpido gözünün yanında yazmakta. Şifrem konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar kolay gelsin.
    Aracım 2004 model ford fiesta
    Serial no: M019865

Bana teyp kodunu verebilirmisiniz. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahry

Arkadaşlar kolay gelsin.
    Aracım 2004 model ford fiesta
    Serial no: M019865

Bana teyp kodunu verebilirmisiniz. Teşekkürler

keyiniz : 9621

ayrıca ilk mesajda link güncellenmiştir ve key nasıl girileceği tarif edilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_24 -- 12 Temmuz 2015; 0:24:47 >
  • Herkese merhabalar, bende aynı dertten muzdaribim, yanlız ben teyp kodunu biliyorum, fakat giremiyorum, nedeni 30:00 dan geri sayıyor sürekli, sürenin bitimini bekliyorum 00:00 dan sonra tekrar başa dönüyor, kod felan sorma olayı yok, yardımcı olursanız sevinirim.

aracım 2008 fiesta coll.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

arkadaşlar cımartesi günü hiç bi sorun yoktu,pazar sabahı teybi açtım bi baktım code soruyo..durup dururken neden böyle bişey oldu anlamadım..ben akü değiştirince filan olur diye biliyordum...dün forumlarda çok araştırdım... aynı sorunu yaşayan arkadaşlar servisin 30 ila 40 lira arasında ücret talep ettiğini yazmışlar..codu kendim öğrenmem içinde teybin seri numarasını bi programa girsem codu verdiğini yazmışlar ama serialide bilmiyordum..teybi sökmeyi düşünürken torpidoyu sökmek geldi aklıma ve öylede yaptım.. küçük bi el feneriyle başında M ile başlayan seri numarasını aldım, linkteki programa girdim ve codu verdi...hemen aşağı inip codu girdim teyp açıldı çok mutlu oldum :D başına böyle bişey gelen olursa diye paylaşmak istedim

http://dosya.co/vauo187putm9/Ford_M_serial_calc.rar.html

Ford Fiesta teyp KeyCode

Programı çalıştırıp serial:M nin devamına seri numarasını yazdıktan sonra 5 e basıcaksınız ve girmeniz gereken key çıkacak.

Aracınıza gidip Teybi açtığınızda KEY- - - - bu konumdayken örnek: keyiniz 8675
    8 kez 1 tuşuna
    6 kez 2 tuşuna
    7 kez 3 tuşuna
    5 kez 4 tuşuna basarak key'i girdikten sonra 5 tuşuna basınca teybiniz açılacak

.benim teyb seri no;M009544 ARAÇ 2004 FİESTA programı indirdim ama çalışmıyo cevap larsa sevinirim kaç gündür onla uğraşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fiesta_mk5

quote:

Orijinalden alıntı: caner_24

arkadaşlar cımartesi günü hiç bi sorun yoktu,pazar sabahı teybi açtım bi baktım code soruyo..durup dururken neden böyle bişey oldu anlamadım..ben akü değiştirince filan olur diye biliyordum...dün forumlarda çok araştırdım... aynı sorunu yaşayan arkadaşlar servisin 30 ila 40 lira arasında ücret talep ettiğini yazmışlar..codu kendim öğrenmem içinde teybin seri numarasını bi programa girsem codu verdiğini yazmışlar ama serialide bilmiyordum..teybi sökmeyi düşünürken torpidoyu sökmek geldi aklıma ve öylede yaptım.. küçük bi el feneriyle başında M ile başlayan seri numarasını aldım, linkteki programa girdim ve codu verdi...hemen aşağı inip codu girdim teyp açıldı çok mutlu oldum :D başına böyle bişey gelen olursa diye paylaşmak istedim

http://dosya.co/vauo187putm9/Ford_M_serial_calc.rar.html

Ford Fiesta teyp KeyCode

Programı çalıştırıp serial:M nin devamına seri numarasını yazdıktan sonra 5 e basıcaksınız ve girmeniz gereken key çıkacak.

Aracınıza gidip Teybi açtığınızda KEY- - - - bu konumdayken örnek: keyiniz 8675
    8 kez 1 tuşuna
    6 kez 2 tuşuna
    7 kez 3 tuşuna
    5 kez 4 tuşuna basarak key'i girdikten sonra 5 tuşuna basınca teybiniz açılacak

.benim teyb seri no;M009544 ARAÇ 2004 FİESTA programı indirdim ama çalışmıyo cevap larsa sevinirim kaç gündür onla uğraşıyorum

girmeniz gereken şifre : 3264

program çalışıyor ama sizin işletim sisteminiz win8 filansa çalışmayabilir

• Hocam torpidoya baktım.Seri numarası 005710.Yanında ceycode da yazıyo:6513.Ama 6513 ü yazdığımda radyodan tık diye birses geliyor ve kapanıyor.Tekrar açıp yazdığımda aynı şey oluyor.keycode mu yanlış.yardımcı olabilirmisiniz?
  • alikaan78 A kullanıcısına yanıt
    Keycode'niz doğru hocam.

Ford Fiesta teyp KeyCode
  • peki sorun ne o zaman.tarif edildiği gibi bu kodu yazıyorum,tık diye bir ses gelip radyo kapanıyor.tekrar açtığımda yine kod istiyor,yine aynı şey.Bu konuda bir bilginiz varmı acaba?
  • Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
  • alikaan78 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, videodaki gibi kodu girdikten sonra 5 nolu tuşa basıyorsunuz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Merhaba, videodaki gibi kodu girdikten sonra 5 nolu tuşa basıyorsunuz değil mi?

Evet aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M024252 icin de kod verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yildirim091195

M024252 icin de kod verebilir misiniz ?

9504
  • ARKADAŞLAR TEYP SERİ NO: V411951 TEYP KODUNU BULAMIYORUM. TEYBİ SÖKTÜM ETİKETTEKİ SERİ NUMARASINI YAZDIM. YARDIMCI OLABİLECEKLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beravci

ARKADAŞLAR TEYP SERİ NO: V411951 TEYP KODUNU BULAMIYORUM. TEYBİ SÖKTÜM ETİKETTEKİ SERİ NUMARASINI YAZDIM. YARDIMCI OLABİLECEKLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERM.

Aracınızın marka ve modeli nedir?

• Arkadaşlar merhaba,

Aracım 2005 Ford Fiesta, teyp keycode istiyor.

Seri no: M112694

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutficinar

Arkadaşlar merhaba,

Aracım 2005 Ford Fiesta, teyp keycode istiyor.

Seri no: M112694

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar.

9441
  • Merhabalar,

Arabada bakmadık yer bırakmadım ancak teyp kodunu bulamıyorum, programı da çalıştıramadım.
    Teybi söktüğümde üzerindeki etikette yazan Serial no: V 496283. Programı olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.